افتتاح رسمی ۷۹ کیلومتر از کریدور بزرگراهی شرق کشور تا پایان بهار

افتتاح رسمی ۷۹ کیلومتر از کریدور بزرگراهی شرق کشور تا پایان بهار

مدیرکل ساخت وتوسعه راه‌های منطقه شمال‌شرق گفت: با توجه به اهمیت راهگذر بزرگراهی شرق کشور به عنوان کوتاه‌ترین مسیر حمل کالا از از خاور دور به آسیای میانه و منطقه اورآسیا، تا پایان بهار ۷۹ کیلومتر از کریدور بزرگراهی شرق کشور در استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و گلستان به صورت رسمی افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کردوار نیوز، مهدی نظریان مدیرکل ساخت و توسعه راه‌های منطقه شمال شرق، با تاکید بر اهمیت ارتقاء مشخصات محور‌های مواصلاتی شرق کشور گفت: با توجه به موقعیت ممتاز بندر شهید بهشتی چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور و کوتاه‌ترین مسیر حمل کالا و مسافر از خاور دور به منطقه اوراسیا و اروپا یکی از مهمترین اولویت‌های بزرگراهی کشور تکمیل و ارتقاء محور‌های مواصلاتی این منطقه است.

وی ادامه داد: تا پایان بهار سالجاری ۷۹ کیلومتر از کریدور بزرگراهی شرق کشور بهره برداری می‌شود که شامل ۳۷ کیلومتر از کریدور شرق در استان سیستان و بلوچستان، ۱۵ کیلومتر از باند دوم محور مهنه- گناباد، ۱۵ کیلومتر از محور گرگان- بجنورد و ۱۲ کیلومتر از باند دوم محور تربت حیدریه-سنگان است.

مدیرکل ساخت وتوسعه راه‌های منطقه شمال-شرق همچنین ارزیابی عملکرد یکساله پیمانکاران و مشاوران پروژه‌های بزرگراهی منطقه شمال شرق را یکی از مهمترین اقدام‌های این اداره کل اعلام کرد و گفت: با توجه به پروژه محور بودن عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور، ارزیابی میزان پیشرفت هر پروژه نسبت به امکانات و اعتبارات تخصیص یافته از ضروریات است و این امر موجب شناخت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف بخش‌های اجرایی پروژه‌ها محسوب می‌شود.

نظریان ادامه داد: در این ارزیابی پیمانکارانی که طی سال ۱۴۰۱ به نسبت اعتبارات دریافتی، کارکرد پیشرفت بیشتری داشتند شناسایی و از سوی شرکت مورد تقدیر و تشکر قرار می‌گیرند.

مدیرکل ساخت و توسعه راه‌های منطقه شمال شرق همچنین از بررسی نحوه عملکرد یکساله مشاوران نسبت به حق الزحمه دریافتی و کیفیت عملکرد خبر داد و گفت: در این حوزه نیز شاخص‌های ارزیابی مانند چهار سال گذشته معیار بازبینی عملکرد مشاوران قرار گرفت و مشاورانی که در راهبری پیمانکاران در اجرای پروژه عملکرد بهتری داشتند شناسایی شدند و از آنان تقدیر به عمل می‌آید.

وی این اقدام را موجب آسیب شناسی موثر در اجرای طرح‌های راهسازی در کل کشور دانست و ادامه داد: مجموعه شاخص‌های پیشرفت و یا کند شدن عملیات اجرایی در پروژه‌ها در طول یکسال گذشته طی جلساتی با حضور مشاوران و پیمانکاران بیان می‌شود تا ضمن ارایه راهکار‌های سازنده نسبت به رفت نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت اقدام شود.

نظریان با اشاره به اجرای ۲۴ پروژه در قالب ۹ طرح از سوی این اداره کل اظهار داشت: طول کل این پروژه‌ها ۴ هزار و ۲۳۴ کیلومتر است که از این میزان ۲ هزار و ۵۹۲ کیلومکتر تکمیل شده است، ۶۷۲ کیلومتر در دست اجرا قرار دارد و عملیات اجرایی ۹۶۸ کیلومتر نیز تاکنون آغاز نشده است.

انتهای پیام/






آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

خروج از نسخه موبایل