سازمان غذا و داروی آمریکا، مجوز دومین درمان خوراکی کرونا را صادر کرد

دارو |درمان |زمستان

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) دیروز (پنجشنبه) استفاده اضطراری از قرص مرک را برای درمان کووید-19 تایید کرد.

به گزارش کردوار نیوز، مجوز مرک تنها یک روز پس از صدور مجوز قرص فایزر صادر شد.

به گزارش بی بی سی، FDA اعلام کرد که این قرص برای درمان بزرگسالان مبتلا به بیماری عروق کرونا قلب که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، استفاده شده است. قرص فایزر برای نوجوانان بالای 12 سال نیز تایید شده است.

مهم ترین مزیت درمان های خوراکی مانند قرص فایزر و مرک این است که می توان از آنها در منزل استفاده کرد و نیازی به سرم و تزریق ندارد و در نتیجه فشار بیمارستان را به خصوص در فصل زمستان کاهش می دهد و تاج را احیا می کند.

گفته می شود قرص مرک خطر بستری شدن و مرگ بیماران پرخطر مبتلا به کوید را 19 تا 30 درصد کاهش می دهد. برای مقایسه، قرص فایزر تا 89 درصد در پیشگیری از بستری شدن یا مرگ بیماران پرخطر مبتلا به بیماری عروق کرونا موثر است، اما دسترسی به قرص فایزر در ابتدا به طور قابل توجهی نسبت به قرص مرک محدود خواهد بود. در نتیجه، درمانگران بسته به شرایط ممکن است یکی از این دو قرص را تجویز کنند.

کارشناسان مرک قبلا گفته بودند که این دارو ممکن است برای سویه آمیکرون موثر باشد، اما برای اثبات این موضوع به آزمایش‌های بیشتری نیاز است.

ایندیپندنت می نویسد که دوره درمان مرک با 40 قرص تکمیل می شود که باید دو بار در روز به مدت چهار روز در قالب چهار قرص 200 میلی گرمی مصرف شود. کارشناسان این شرکت داروسازی تاکید دارند که دوره درمان باید طبق دستور انجام شود.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل