اخبار استانی

کانون‌های دانشجویی ظرفیتی برای توسعه علم و فرهنگ

گروه کشور خبرگزاری آنا; در حال حاضر بیش از 1260 مرکز فرهنگی اجتماعی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور وجود دارد که دارای مجوز، اساسنامه، دبیر و اعضای مشخص هستند.

یکی از رویکردهای مهم معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، اهمیت فعالیت های فرهنگی دانشجویان با تسهیل، تعمیق و گسترش مراکز است که در شهریورماه با اصلاح ضوابط اجرایی کانون ها ابلاغ شد. 1378. حوزه معاونت های فرهنگی دانشجویی گروه های دانشگاهی نیز در سراسر کشور فعال است مراکز فرهنگی آنها از جامعه حمایت می کنند و در صورت امکان شرایط و تجهیزات لازم را برای آنها فراهم می کنند.


بیشتر بخوانید:

از افزایش 100 درصدی نشریات تا کار شجاعانه مراکز فرهنگی

از رشد خلاقیت دانش آموزان تا قطع رابطه با مسئولان

فعالان دانشجویی در موسسات فرهنگی دستبند زده شدند


کانون‌های دانشجویی یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین شکل‌های فعالیت دانشجویی است که به منظور ایجاد بستر مناسب برای مشارکت دانشجویان در اجرای برنامه‌های دینی، انقلابی، فرهنگی و هنری دانشگاه ایجاد شده است.

خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله مصاحبه و گفت و گو با دبیران کانون های فرهنگی اجتماعی دانشجویان سراسر کشور به تشریح فعالیت ها، فعالیت ها و ماموریت های دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت. فایل خبریمراکز دانشجو محوردر این شماره گفت و گو با حسینعلی دفیعی، دبیر مرکز بینش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد را می خوانیم.

آنا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دولتی نقش دفی را توضیح داد. مراکز فرهنگی اجتماعی وی به عنوان هسته فعال تخصصی دانشگاه گفت: کانون های فرهنگی دانشجویی یکی از فرصت های اصلی برای تقویت و توسعه برنامه های فرهنگی در دانشگاه ها هستند که در کنار معاونین فرهنگی دانشجویی نقش کلیدی و موثری را ایفا می کنند. توسعه آموزش و پرورش پذیرش دانشجو و تشویق عقلانیت، خلاقیت و امید.»

وی افزود: کانون های دانش آموزی می توانند نقش مهمی در افزایش مشارکت و همکاری دانش آموزان، شناسایی استعدادها و نخبگان، تقویت میراث فرهنگی و برگزاری رویدادهای فرهنگی برای ساماندهی موثر اوقات فراغت داشته باشند و از این رو فرهنگسراها نقش بسیار مهم و کلیدی در رشد دانش آموزان ایفا می کنند. نمایشنامه اهداف فرهنگی دارد.”

مراکز دانشجویی فرصت توسعه علم و فرهنگ را دارند

دبیر کانون بصیرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد گفت: وظایف کانون های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ها معمولاً یکسان است. فقط در مراکز دانشگاه آزاد اسلامی همانطور که پیش بینی می شود بحث سیاسی وجود ندارد دانشگاه برای تکمیل مراحل و مجوزهای لازم همکاری کنید. در دانشگاه ها یا حداقل در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، جایگاه مراکز در گذشته بسیار پایین و فعالیت کم بود. اما روند بهتر و رو به رشدی نسبت به سال گذشته وجود دارد و در آینده نزدیک به نتایج مثبت و خوبی خواهیم رسید.

راهکارهای تقویت مراکز فرهنگی

دفیعی با تبیین راهکارهای تقویت مراکز فرهنگی اجتماعی برای دستیابی به اهداف علمی و فرهنگی دانشگاه و جامعه، تاکید کرد: باید مراکز را به عنوان دانشگاه های پرتردد و خوب پایتخت شناسایی کنیم و جایگاه مراکز را ارزیابی کنیم. بسیاری از دانشجویان تا آخرین سال تحصیلی از مراکز اطلاعی ندارند و کمتر درگیر مراسم آنها هستند. چون اطلاعات خوبی در مورد مراکز در دانشگاه نداریم. برای پیشرفت در این زمینه، شناسایی مراکز، نشریات و ارائه اطلاعات فراوان با کمک دانشگاه ضروری است. از طریق دانشگاه و ایده های خوبی اجرا می شود، مانند دانشگاه تهران که اسکنر «من هم کانون هستم» را توسعه می دهد یا دبیران کانون هایی که با مقامات دولتی ملاقات می کنند.

وی درباره چگونگی تشکیل کانون بصیرت دانشگاه آزاد اسلامی آنا مشهد گفت: با تعدادی از دانشجویان مجموعه علوم انسانی این دانشگاه برای دیدار با دانشگاه و دانشجویان و همچنین عموم مردم دیدار کردیم. حضرت امام خامنه‌ای فرمودند: «در جنگ نرم شما دانش‌آموزان، افسران جوان این جبهه هستید» و تصمیم گرفتیم با ایجاد مرکز چشم‌انداز و نشریه اطلاع‌رسانی در شعبه مشهد در این حوزه، تکلیف خود را انجام دهیم. جنگ نرم تکالیف خود را انجام دهید و برخی از پرخاشگری ها را خنثی کنید.


بیشتر بخوانید:

اختصاص فضای تبلیغاتی به فرهنگسراها

از امدادرسانی به زلزله تا اشتغال جوانان


دبیر مرکز بینش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد ادامه داد: بینش، بصیرت، درون بینی ارتقاء شعور سیاسی و فرهنگی دانشجویان، تحریف ستیزی (سیاسی، مذهبی)، روشنگری بیانیه مرحله دوم انقلاب اسلامی، تربیت جوانان همزمان با انقلاب جشن گرفته شد. اعضای اصلی انجمن پنج مؤسس و دو عضو ذخیره و تعدادی از اعضای عادی می باشند که افراد مسئول حسینعلی دفیعی، سید میرحسین دهنوی، سجاد حیدری، کاظم صلاحی و محمدمهدی دفیعی و اعضای ذخیره می باشند. امید آریانسب و علی صادقی را شامل می شود.

دافی در تشریح فعالیت های مرکز نظری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد گفت: مرکز بصیرت فرهنگی، اجتماعی و دینی نشریه ای شناخته شده در موضوعات سیاسی، فرهنگی و مذهبی دارد و این نشریه هم اکنون به صورت ماهانه منتشر می شود. . با توجه به اینکه این مرکز تازه تاسیس شده بود و به بیماری کرون مبتلا بودیم، فعالیت ما از طریق نشریات فضای مجازی محدود شد. امیدوارم در آینده نزدیک شاهد پیشرفت بزرگی در عرصه نهادهای فرهنگی باشیم و هر چه زودتر شر این ویروس شوم از سر مردم برداشته شود و با دانشجویان دیدار کنیم. فرد در دانشگاه

انتهای پیام/4121/4062/س

نمایش بیشتر