بهترین درمان جوش صورت

آکنه یا جوش صورت و بدن در واقع یک بیماری التهابی مزمن و شایع پوست است که اغلب در سنین نوجوانی بروز می کند و تا 85% نوجوانان را درگیر می کند لذا اکثر نوجوانان و جوانان درگیر برنامه های درمان جوش صورت می باشند. این بیماری می تواند تا سنین بزرگسالی ادامه یابد یا به صورت اولیه در سنین بزرگسالی بروز کند. انواع سرم های ضدجوش می توانند به بهبود آکنه کمک کنند. از جمله این سرم ها، سرم ضد جوش لاکچری کوین است. بهتر است حتما از فروشگاه های معتبر تهیه کنید و عکس سرم ضد جوش لاکچری کوین  اصل را حتما با محصول دریافتی چک کنید.

آیا می دانید برای درمان جوش صورت چه قرصی خوبه؟

انواع قرص ضد جوش

درمان های سیستمیک که برای درمان جوش صورت و بدن استفاده می شوند شامل آنتی بیوتیک، درمان های هورمونی و ایزوترتینوئین خوراکی معمولاً در بیمارانی که به فرم متوسط تا شدید آکنه مبتلا هستند مورداستفاده قرار می گیرند.

آنتی بیوتیک سیستمیک

زمانی که ترکیبات موضعی برای درمان جوش صورت و بدن مؤثر واقع نمی شوند یا بیمار قادر به تحمل آنها نیست و در فرمهای متوسط تا شدید آکنه خصوصاً زمانی که سینه، پشت یا شانه ها درگیر هستند، از آنتی بیوتیک سیستمیک استفاده می شود. پاسخ به درمان معمولاً بعد از 666 هفته مشخص  می شود. اگر بعد از چند ماه درمان بهبودی روی نداد، آنتی بیوتیک باید قطع شود.

تتراسایکلین

این دارو باید یک ساعت قبل یا دو ساعت بعد از صرف غذا مصرف شود. در بچه های کمتر از 9 سال، زنان حامله و شیرده نباید تجویز گردد.

کپسول داکسی سایکلین برای جوش صورت

این دارو می تواند با غذا مصرف شود موارد منع مصرف مشابه تتراسایکلین می باشد. مصرف آهن، کلسیم، منیزیوم و آلومینیوم جذب آن را کاهش  می دهد.

داکسی سایکلین 100 برای جوش

داکسی سایکلین 100 برای جوش، در درمان عفونت های ناشی از ارگانیسم های حساس کاربرد دارد. از داکسی سایکلین برای عفونت های دستگاه تناسلی و ادراری، عفونت های داخل رحمی استفاده می شود، همچنین داکسی سایکلین برای درمان جوش و آکنه کاربرد دارد.

عوارض قرص داکسی سایکلین برای جوش

داکسی سایکلین یک درمان متداول برای آکنه های متوسط تا شدید است. استفاده های پیشین از دارو این را نشان داده است که نتایج مثبتی دارد، به خصوص در افراد جوان. با این حال، پژوهش ها نشان داده اند که استفاده طولانی مدت از این دارو می تواند عوارض خیلی شدیدی داشته باشد، این عوارض شامل موارد زیر هستند:

تا دو ساعت قبل و بعد از استفاده از داکسی سایکلین، از مکمل آهن، مولتی ویتامین ها، ملکل کلسیم، داروهای ضد اسید یا لاکساتیو استفاده نکنید. از استفاده همزمان از آنتی بیوتیک های دیگر به همراه داکسی سایکلین پرهیز کنید، مگر آن که پزشک تان دستور داده باشد. داکسی سیکلین ممکن است باعث شود که شما سریع تر آفتاب سوخته شوید. از نور خورشید یا برنزه کردن دوری کنید.

آنتی بیوتیک هایی چون مینوسایکلین و کوتریموکسازول اگرچه در درمان جوش صورت و بدن مؤثرند. ولی با عوارض جانبی قابل توجهی همراه هستند. اریترومایسین و آزیترومایسین برای افرادی که تتراسایکلین ها را تحمل نمی کنند مناسب است. اما مقاومت نسبت به آن ها رو به افزایش است.

درمان جوش با لیزر و درم ابریژن

درمان های فیزیکال مثل تخلیه کومدون، پیلینگ شیمیایی، میکرودرم ابریژن، نور درمانی و لیزر می توانند به تنهایی یا به همراه روش های متداول درمان جوش صورت و بدن در موارد خاص مورد استفاده قرار گیرند. همچنین می توان از لیزر، ساب سیژن و درم ابریژن جهت برطرف کردن اسکار آکنه در موارد انتخابی کمک گرفت. در اکثر بیمارانی که از روش های فیزیکی برای درمان جوش صورت و بدن استفاده می کنند نتایج درمانی سریع تر و رضایت بخش تر است.

آموزش به بیمار

به بیمار توضیح داده شود که آکنه یک بیماری مزمن است و به درمان جوش صورت و بدن به زمان طولانی نیاز دارد. بهبودی قابل توجه بلافاصله پس از شروع درمان روی نمی دهد و وابسته به مدت زمان درمان است. بیمار باید از مواد آرایشی استفاده نکند. در این مدت میتواند از سرم طلا استفاده کند، البته باید طریقه مصرف سرم طلا لاکچری کوین را آموزش ببیند تا تاثیر آن را مشاهده کند. همچنین ضدآفتاب ها و مرطوب کننده هایی استفاده کند که فاقد چربی  می باشند. همچنین از دستکاری و تخلیه ضایعات خودداری کند و از اصطکاک نواحی مبتلا با لباس و یا سایر نقاط بدن جلوگیری کند.

رژیم غذایی در درمان جوش صورت و بدن

استفاده از غذاهای پرکالری و دارای اندکس گلیسمیک بالا و لبنیات مانند شیر و بستنی در بعضی از بیماران با بروز آکنه و شدت آن ارتباط مستقیم دارد و کاهش مصرف آنها منجر به بهبود ضایعات آکنه می گردد. به بیماران مبتلا توصیه می گردد ضمن کاستن از غذاهای شیرین و پرکالری از ماهی، میوه و سبزیجات در رژیم غذایی بیشتر استفاده کنند. رعایت رژیم غذایی فوق موسوم به رژیم مدیترانه ای علاوه بر کاستن از علائم آکنه با کاهش  ریسک بیماری هایی چون دیابت همراه می باشد.

برای درمان جوش صورت چه کنیم؟

روش‌های مختلفی برای درمان جوش صورت وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم. فراموش نکنید که همواره بهترین روش مراجعه به است تا بر اساس نوع پوست شما روش درمانی را تجویز کند:

درمان جوش صورت با دارو (قرص درمان آکنه)

یکی از انتخاب‌های پزشکان برای درمان استفاده از داروهاست. دسته‌ی بزرگی از داروهایی که برای درمان آکنه استفاده می‌شوند را آنتی بیوتیک‌ها تشکیل می‌دهند. دسته دیگر داروهای هورمونی هستند و در نهایت راکوتان را معرفی می‌کنیم که احتمالا اسم آن را شنیده‌اید.

۱. درمان جوش صورت با آنتی بیوتیک

آنتی‌بیوتیک‌ها را می‌توان به‌صورت موضعی و خوراکی مصرف کرد:

۲. قرص هورمونی اسپیرونولاکتون

اسپیرونولاکتون یک داروی ضدآندروژن خوراکی است که به درمان آکنه های هورمونی در زنانی که در دهه ۲۰ و ۳۰ سالگی هستند و همچنین زنانی که در دوران پیش از یائسگی و یائسگی هستند، کمک می‌کند. اسپیرونولاکتون در درمان آکنه کیستیک، درمان جوش چرکی و همچنین درمان جوش های سر سیاه هم مؤثر است.

۳. درمان جوش صورت با راکوتان

اگر درمان آکنه با راکوتان را استفاده می‌کنید، باید به طور منظم به پزشکتان مراجعه کنید تا پزشک عوارض جانبی را تحت‌نظر داشته باشد.

درمان جوش صورت با روش‌ های پزشکی

امروزه تکنیک‌های زیادی برای درمان آکنه و از بین‌بردن اثرات آن ابداع شده‌اند. متخصص پوست تعیین می‌کند که کدام روش برای نوع پوستتان و جای جوش‌هایتان مناسب است. در ادامه آنها را بررسی می‌کنیم.

۱. درمان جوش و جای جوش با میکرونیدلینگ

هدف از انجام روش درمانی میکرونیدلینگ این است که شکل‌گیری زخم‌های کوچک منجر به تولید کلاژن و الاستین بیشتری توسط بدن می‌شود. کلاژن و الاستین به بهبود سریع‌تر پوست کمک می‌کنند. این مواد شیمیایی همچنین باعث می‌شوند پوست پُرتر، صاف‌تر و جوان‌تر به نظر برسد.

این کار معمولا تنها ۱۰ الی ۲۰ دقیقه طول می‌کشد که طول مدت درمان تا حد زیادی به ناحیه تحت درمان بستگی دارد. پزشکان برای به‌حداقل‌رساندن درد از کرم‌های بی‌حس‌کننده استفاده می‌کنند. این روش با استفاده از یک ابزار کوچک انجام می‌شود و خراش‌های ریزی را روی پوست ایجاد می‌کند. اگر فرد خونریزی داشته، پزشک روی ناحیه تحت درمان، کرم یا سرم استعمال می‌کند.

۲. تخلیه جوش و درمان جوش های چرکی و دردناک

در روش درمان جای جوش با لیزر، پزشک کیست‌های بزرگی که در زیر پوست شکل‌گرفته‌اند را تخلیه می‌کند. پزشک مایعات، آلودگی، چرک و پوست مرده درون این کیست‌ها را تخلیه می‌کند تا درد و عفونت را کاهش دهد. این روش برای درمان جوش‌های زیر پوستی خیلی مؤثر است. ممکن است پزشک آنتی‌بیوتیک یا استروئید را به کیست تزریق کند تا روند بهبودی را تسریع بخشد و احتمال شکل‌گیری جای زخم را کاهش دهد.

۳. درمان جای جوش صورت با لیزر

در حال حاضر، از لیزر عمدتا برای ازبین‌بردن جای جوش استفاده می‌شود. این روش به کاهش میزان باکتری‌های روی پوست که منجر به بروز آکنه می‌شوند کمک می‌کند. لیزر، گرما را به کلاژن‌های زیر پوست منتقل می‌کند که باعث تسریع رشد کلاژن‌های جدید و سالم می‌شود. انواع مختلفی از لیزر برای درمان آکنه وجود دارد:

۴. لایه‌ برداری پوست به روش شیمیایی

یکی از روش‌های پرطرفدار درمان جوش، لایه‌برداری‌های دوره‌ای منظم است. به روش شیمیایی، فرایندی است که در آن از مواد شیمیایی مخصوص برای ازبین‌بردن لایه سطحی پوست قدیمی استفاده می‌شود. با برداشتن لایه سطحی پوست، پوست جدیدی که رشد می‌کند صاف‌تر است. این روش می‌تواند جای جوش‌ها را نیز کاهش دهد. یک روش کاربردی دیگر، استفاده از است که برای درمان تعریق، چروک‌ پوستی، جوانسازی و درمان آکنه استفاده می‌شود.

پاکسازی پوست

تمیزکردن و پاک‌سازی پوست یک درمان پوستی چندمرحله‌ای است که شامل لایه‌برداری، استفاده از ماسک صورت، پاکسازی، ماساژ صورت، بخور صورت، و استفاده از انواع کرم‌ها و لوسیون‌ها است. پاکسازی پوست به رهایی از تجمع ناخواسته چربی، سموم، آلودگی‌ها، باکتری‌ها و تمامی بقایای سلول‌های مرده از روی پوست کمک می‌کند. تمام این موارد منجر به بیماری‌های پوستی ناخوشایندی مانند جوش و پیری زودرس می‌شوند.

۵. میکرودرم ابریژن

امروزه از گوناگونی برای بهبود مشکلات پوستی استفاده می‌شود. این روش‌ها ظاهر پوست را بهبود می‌دهند و اعتمادبه‌نفس را به فرد بازمی‌گردانند. یکی از این روش‌های جوانسازی پوست میکرودرم ابریژن است که یک روش کم تهاجمی برای بهبود رنگ و بافت کلی پوست است. این روش می‌تواند آسیب‌های ناشی از نور خورشید، چین‌وچروک، خطوط ریز، لکه‌های ناشی از افزایش سن، جای جوش، ملاسما و سایر مشکلات مربوط به پوست را بهبود بخشد.

اگرچه میکرودرم ابریژن می‌تواند به بهبود جوش‌های خفیف و آکنه کومدونال کمک کند، اما درمان مناسبی برای آکنه‌های التهابی نیست. استفاده از این روش برای آکنه‌های التهابی باعث تشدید التهاب و بروز درد شدید می‌شود. در نهایت باید بدانید که میکرودرم ابریژن کمک زیادی به بهبود موارد شدیدتر آکنه نمی‌کند. اما هنگامی که آکنه به‌خوبی کنترل شد و التهاب آن برطرف شد می‌توانید درمان میکرودرم ابریژن را انجام دهید. به‌علاوه، این درمان ممکن است به روشن‌شدن لکه‌هایی که پس از بهبود جوش روی پوست باقی می‌مانند کمک کند.

۶. درمان سریع جوش زیر پوستی (درمان سریع جوش پیشانی)

همیشه قبل از استفاده از هر گونه درمان خانگی یا درمان جوش زیر پوستی با دارو، از تمیز بودن دست‌هایتان مطمئن شوید. می‌‌توانید از یک محصول حاوی بنزوئیل پراکسید برای درمان جوش های زیر پوستی دردناک استفاده کنید. بنزوئیل پراکسید باکتری‌های زیر پوست را از بین می‌برد. روغن ئرخت چای هم بسیار کاربردی است.

۷. درمان جوش های قرمز رنگ صورت

روش درمان جوش های قرمز روی بدن چیست؟ اگر جوشی دارید که تحریک شده و قرمز و دردناک است، آلوئه ورا یک راه عالی برای درمان آن است. از آلوئه ورا که مستقیماً از گیاه گرفته شده است، برای حداکثر نتیجه استفاده کنید. آلوئه ورا دارای خواص ضد باکتریایی است که در درمان و کاهش قرمزی موثر است.

خروج از نسخه موبایل