دبیر برگزاری چهارمین جشنواره فرهنگی تاریخی حیات داوود در گفتوگو با خبرنگار آنلاین اظهار کرد: هدف از برگزاری جشنواره حیات داوود معرفی تاریخ، فرهنگ و تمدن این منطقه مهم استان و همچنین معرفی جاذبههای گردشگری روستاهای شهرستان گناوه است.
وی با بیان اینکه روستای اسلام آباد در کنار روستاهای بهمنیاری شرقی و غربی به عنوان دیار شاهنامه خوانان و شاعران معرفی شده است افزود: به حول قوه الهی نسل جوان این روستاها به خوبی جاپای بزرگان آنها گذاشته اند.
مظفری با اشاره به استقبال بینظیر و کم سابقه از این جشنواره در روستای اسلام آباد افزود: برنامههای متنوعی برای این جشنواره تدارک دیده شده بود که با استقبال مردم روبرو شد.
دبیر جشنواره حیات داوود با اشاره به اهدای بیش از ۳۰۰ کتاب و هدیه فرهنگی به کودکان و نوجوانان شرکت کننده در این رویداد افزود: بازیهای ریتمیک و مسابقه دیگر بخشهای این جشنواره برای کودکان بود.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره غذاهای محلی با حضور زنان روستا، پذیرایی با غذاهای محلی را از دیگر برنامههای این جشن عنوان کرد.
وی افزود: شعر خوانی، شاهنامه خوانی، اجرای نمایش طنز، موسیقی محلی، اسب سواری توسط زنان و مردان روستا، چوب بازی، طناب کشی و… را از دیگر برنامههای اجرا شده در این جشنواره عنوان کرد.
مظفری همچنین از همکاری شورا و دهیاری روستا، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گناوه اداره فرهنگ و ارشاد گناوه، گروه تئاتر ایلیا، گروه هنری رخ، هفته نامه صدای بندر، با مؤسسه نیم دری سبز برای اجرای این برنامه تشکر کرد.