مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری؛
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا جهاددانشگاهی از تربیت نیروهای متخصص برای ارایه خدمات درمان ناباروری خبر داد و گفت: خدمات ناباروری به منظور مهار تورم و برقراری آرامش اقتصادی خانوادهها تحت پوشش سازمانهای بیمه قرار میگیرند.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی صادقی تبار مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا جهاددانشگاهی به برنامههای امسال این مرکز برای تحقق شعار” مهار تورم” و ” رشد تولید” اشاره کرد و در این خصوص گفت: برای رشد تولید باید خدمات ناباروری را اشاعه دهیم و آموزشهای فوق تخصصی و با کیفیت بسیار خوب و مطابق با استانداردهای بین المللی به متخصصان ارایه کنیم. پژوهشگاه ابن سینا حدود یک دهه است که به امر آموزش و تربیت متخصصان پرداخته است تا فارغ التحصیلان پس از اتمام دورههای آموزشی شان، اشتغال پیدا کنند.
وی افزود: در سالهای اخیر توجه ویژهای به جوانی جمعیت و تولید میزان زاد و ولد و موالید خصوصا برای افراد نابارور شده است؛ در حال حاضر حدود ۲۰ درصد افراد جامعه (یک پنجم زوج ها) نابارور و دچار نوعی اختلال ناباروری هستند. طبیعتا در چنین شرایطی آموزشهای ناباروری اهمیت پیدا میکند. از سوی دیگر با توجه به اهمیت و ضرورت حفظ موالید و نرخ رشد جمعیت، تربیت نیروهای متخصص به رشد تولید و اشاعه این خدمات کمک شایانی میکند.
وی اظهار کرد: پژوهشگاه ابن سینا از سال ۹۰ نسبت به تربیت نیروهای متخصص همت گمارده و برنامه ریزیهایی انجام داده است. از سال ۹۵ نیز رسما با کسب مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با برگزاری آزمون ورودی فلوشیب ناباروری، دانشجو میپذیرد. از میان متخصصان زنانی هم که موفق به اخذ تخصص شده اند، نیرو جذب میکند. در حال حاضر یکی از مراکز بسیار فعال، کارآمد و موثر در تربیت این نیروهای متخصص، مجموعه ابن سیناست.
صادقی تبار گفت: امسال در راستای تحقق شعار” رشد تولید” که به عبارتی تربیت نیروهای متخصص برای ارائه خدمات درمان ناباروری است، این مسیر را همانند سالهای گذشته پر قدرتتر ادامه میدهیم بدین معنا که امسال ۵۰ درصد ظرفیت مان را افزایش داده ایم و نسبت به جذب متخصصان علاقمندی که آزمون شان را با موفقیت گذرانده اند نیز اقداماتی انجام خواهیم داد.
وی بیان کرد: همچنین کاهش هزینههای خدمات درمان ناباروری از جمله مسایلی است که باید به منظور تحقق شعار “مهارم تورم” در حوزه درمان ناباروری عینیت پیدا کند. هم اکنون تمام دنیا برای درمان ناباروری زوجین از یک تکنولوژی مشخص و واحدی استفاده میکنند یعنی در همه جهان از ابزارها، دستگاهها و تجهیزات دقیق برای استحصال، نگهداری، رشد جنین و انتقال آن به رحم مادر استفاده میشود؛ هر کشوری برای درمان ناباروری ابزار جداگانهای ندارد. این ابزارها و تجهیزات در دنیا توسط شرکتهای محدودی ساخته و به فروش میرسند.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا خاطرنشان کرد: طبیعتا این ابزارها بسیار گران قیمت هستند. از سوی دیگر، مواد اولیه، مواد مصرفی، محیطهای کشت و دیگر موادی که برای ارائه خدمات مورد استفاده قرار میگیرند، باید از تکنولوژی بالا وهای تکنولوژی برخوردار باشند. هرچند درمان ناباروری در تمام دنیا یک گونه انجام میشود، اما ارائه خدمات ارازان و با کیفیت ناشی از هنر مدیریت است. ما در مرکز ناباروری ابن سینا بدون اقرار، خدماتی با کیفیت و با قیمتی کمتر از سایر کشورها به زوجین نابارور ارائه میدهیم.
وی یادآور شد: قطعا با ارائه چنین خدماتی فرصتی برای زوجین نابارور کشور فراهم و شعار” مهار تورم” نیز عینیت پیدا میکند، زیرا درمان و سیکل درمان ناباروری در کشورهایی توسعه یافته و غربی حدود ۱۵ الی ۱۷ هزار دلار هزینه دارد. در کشورهای اروپایی هزینه درمان ناباروری حدود ۱۰ هزار یورو است. در ایران هرچند مواد اولیه و مصرفی و سایر ملزومات از کشورهای خارجی تهیه میشود، اما هزینههای درمان ناباروری کمتر از هزار دلار است. چنین رویکردی خودش تحقق بخشیدن و عینیت بخشیدن به شعار مهار تورم است.
صادقی تبار گفت: در سال جدید هدف مان این است که این خدمات را توسعه دهیم و با قیمت بهینه و مناسب در خدمت مردم، نیازمندان و مراکز پزشکی قرار دهیم. همچنین به منظور مهار تورم و برقراری آرامش اقتصادی خانوادهها این خدمات را تحت پوشش سازمانهای بیمه قرار خواهیم داد، به نحوی که مردم بتوانند از پوشش بیمه استفاده کنند و سهلتر و آسانتر و کمتر از قیمتهای متعارف کشور به این خدمات دسترسی پیدا کنند. امیدواریم با در دسترس قرار گرفتن این خدمات، هر زوج و جوانی که آرزوی فرزندآوری دارد و در این مسیر با مشکل مواجه است به راحتی بتواند در مجموعه ما درمان شود و به توفیق خودش برسد.
انتهای پیام/