رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر مواضع جمهوری اسلامی ایران برای منطقهای عاری از سلاح هستهای، گفت: اگر اسرائیل جسارت کند و بخواهد ایران را تهدید هستهای کند، در دکترین هستهای خود تجدیدنظر میکنیم.
به گزارش کردوار نیوز، «سید کمال خرازی» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی روز یکشنبه و طی سخنانی در سومین نشست گفتوگوهای ایرانی-عربی با عنوان «برای همکاری و تعامل» اظهار داشت: امیدوارم این جلسات موجبات نزدیکی فکری شود و باب تعامل و همکاری بیشتر بین ایران و کشورهای عربی فراهم شود. امروزه گرفتار جنگ غزه هستیم و همه باید تلاش کنند این جنگ متوقف شود.
وی تصریح کرد: متاسفانه با حمایت اروپا و آمریکا جنگ غزه همچنان ادامه دارد، آمریکا و اروپا از یک طرف تسلیحات کشنده در اختیار اسرائیل قرار میدهند که علت اصلی ادامه این جنگ است و از طرف دیگر برای مردم عادی و زنان و کودکانی که به شهادت میرسند، اشک تمسلح میریزند. این چه معنایی دارد؟ آیا این پذیرفتنی است؟ اگر می خواهید به مردم غزه آسیب بیشتری نرسد، اسلحه نفرستید، کمک نکنید، بگذارید این جنگ فروکش کند.
خرازی افزود: کشورهای اسلامی تلاش کردهاند جلسات خوبی در سازمان همکاری اسلامی برگزار و بیانیههای خوبی صادر شده اما بیانیه کافی نیست؛ انتظار میرود کشورهای اسلامی باید رژیم صهیونیستی را تحریم کنند، نه تنها خودشان تحریم کنند بلکه کشورهای آمریکایی و اروپایی را تحریم کنند.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ادامه داد: افکار عمومی جهانیان بیدار است، میبینید در کشورهای مختلف علیه سیاستهای دولتهای اروپایی و آمریکا تلاش میکنند تا فشارهایی را وارد کنند.
وی افزود: مذاکراتی غیرمستقیم بین حماس و اسرائیل برقرار بوده ولی اصولا اسرائیلیها مذاکره پذیر نیستند؛ اگر تن به مذاکره دهند و به توافقی برسند، آن را در عمل منتفی میکنند و به مراتب مختلف با حمایت آمریکا و اروپا متاسفانه توافقات انجام شده را به سمت انحراف میبرند؛ مثال بارز آن همین قرارداد اسلو است.
خرازی خاطرنشان کرد: در این روزهای اخیر دیدیم به رغم موافقت حماس با پیشنهادی که مصر و قطر داده بودند اسرائیلیها آن را نپذیرفتند و به تجاوز در رفح دست زدند. این نشان میدهد اسرائیلیها فقط با زبان زور وارد میدان میشوند و اهل مذاکره جدی نیستند.
وی همچنین اظهار داشت: ما در برابر این رژیم چه کار باید کنیم؟ فکر میکنم بایستی قوی باشیم. اگر بتوانیم بدون پشتیبانی بیگانگان بر اساس اتکا به منابع خودمان و به صورت مستقل قوی باشیم، میتوانیم در برابر این تجاوزات واکنش لازم را بدهیم.
ادامه دارد