فواید روغن تراپی پوست

 مزایای روغن تراپی پوست

استقاده از روغن های گیاهی یا روغن تراپی پوست امری رایج در سرتاسر جهان است. به طوری که افرادی که پوست های خشکی دارند می توانند از این روغن ها به عنوان مرطوب کننده های طبیعی پوست استفاده کنند. بسیاری از افراد نیز از این روغن ها برای درمان بیماری های پوستی استفاده می کنند. روغن لاکچری کوین فرانسه از دل طبیعت نشات می گیرد فواید بی شماری برای پوست دارد. خواص این روغن ها با یکدیگر متفاوت بوده و اغلب برای رطوبت رسانی و تغذیه پوست موثر می باشند. مهم ترین مزایای روغن تراپی پوست عبارتند از:

–    رطوبت رسانی پوست و کمک به مرطوب ماندن طولانی مدت آن
–    پیشگیری از خشکی، کم آبی و دهیدراتگی پوست
–    برطرف کننده خشکی های بیش از حد در پوست های بسیار خشک
–    تسکین دهنده و آرامش بخش پوست و کاهش التهاب و خارش آن
–    تغذیه کننده و تقویت سد دفاعی پوستی
–    بهبود خطوط ریز و چین و چروک های پوست
–    نرم کننده و رفع زبری و احساس کشیدگی پوست
–    لایه برداری طبیعی و پاکسازی پوست و بهبود لک و تیرگی ها
–    درمان جوش و آکنه و جای جوش و اسکار آکنه
–    رفع ترک های ناشی از بارداری و افزایش وزن ناگهانی
–    کاهش آثار سیاهی دور چشم

آیا استفاده از روغن برای پوست صورت ضرر دارد؟

با توجه به مزایای گفته شده در مورد استفاده از روغن های گیاهی برای پوست، حال این سوال پیش می آید که آیا می توانیم از این روغن ها برای صورت نیز استفاده کنیم؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که برخی از روغن ها بافت سبکی دارند که برای استفاده روی پوست مناسب می باشند. این روغن ها به دلیل ساختار سبک و قابلیت جذب سریعی که دارند، بر روی پوست نیز قابل استفاده بوده و به راحتی به آن نفوذ می کنند. در نتیجه باعث چرب شدن، احساس سنگینی و یا مسدود شدن منافذ پوست نمی شوند. در نتیجه می توان با قاطعیت بیان کرد که استفاده از روغن ها برای صورت ضرری ندارد به شرط آن که روغن خود را به درستی انتخاب کنید. امروزه اهمیت استفاده از روغن ها برای پوست کاملا شناخته شده است. به طوری که بسیاری از پاک کننده های صورت نیز بافت روغنی دارند.

بهترین روغن ها برای پوست صورت کدام است؟

  1.  روغن زیتون روغن زیتون به پاکسازی پوست و رفع چربی های اضافی و سلول های مرده پوست کمک کرده و منافذ آن را تمیز می کند. همچنین در رطوبت رسانی، بهبود چین و چروک و جوانسازی پوست کمک می نماید. روغن رزماری لاکچری کوین سرشار از 3 اسید چرب ضروری اسید اولئیک، اسید پالمیتیک و اسید لینولئیک و ویتامین E و آنتی اکسیدان است. از این رو به خوبی پوست را تغذیه و احیا کرده و خشکی آن را کاهش می دهد. بافت این روغن غلظت متوسطی داشته و برای پوست های نرمال تا خشک مناسب است. از این روغن همچنین می توان برای پاک کردن آرایش صورت استفاده کرد.
  2.  روغن جوجوبا روغن جوجوبا تاثیر چشمگیری بر روی افزایش نرمی و لطافت پوست و کاهش مشکلات پوستی مانند چین و چروک، جوش، التهاب، تیرگی ها، ترک های پوستی، شکنندگی ناخن و همچنین ترمیم لب های ترک خورده دارد. این روغن دارای چندین نوع اسید چرب است که بافتشان از چربی های اشباع شده روغن های دیگر سبک تر است. از این رو راحت تر جذب شده و احساس چربی کمتری به پوست می دهد. لذا روغن جوجوبا برای انواع پوست قابل استفاده می باشد.
  3.  روغن درخت چای روغن درخت چای دارای خواص ضدعفونی کننده و آنتی باکتریال و همچنین ضد جوش و آکنه می باشد. این روغن به کاهش التهاب های پوستی نیز کمک می کند. بسیاری از افرادی که پوست های چرب و مستعد جوش دارند از این روغن برای کمک به درمان سریع تر جوش ها استفاده می نمایند.
  4.  روغن بابونه روغن یا عصاره دم کرده گل های بابونه در کاهش التهاب های پوستی موثر هستند. روغن بابونه به عنوان درمان طبیعی انواع اگزما و خارش پوستی و زخم های پوستی می باشد. این روغن با آبرسانی به پوست به تسکین، رفع خشکی و کاهش لکه ها نیز کمک می کند.
  5.  روغن نارگیل روغن نارگیل غنی از اسیدهای چرب و چربی های اشباع شده تری‌گلیسیری های زنجیره متوسط است. این روغن به تسکین پوست و جلوگیری از هدر رفتن رطوبت آن کمک کرده و آن را نرم و صاف و مرطوب می کند. این روغن برای پوست صورت خشک بسیار موثر و مفید است.
  6.  روغن آلوئه ورا آلوئه ورا یک گیاه همه کاره است که روغن حاصل از ژل موجود در برگ های آن در ترکیب با روغن پایه خواص شگفت انگیزی دارد. این روغن خشکی، ترک های پوستی، آفتاب سوختگی را درمان کرده و به ترمیم بافت های پوست و کاهش لک ها و جوش های سرسیاه کمک می کند.
  7.  روغن میوه گل رز روغن میوه گل رز غنی از فیتواسترول های آرام کننده و تسکین دهنده و همچنین ویتامین C و اسیدهای چرب لینولئیک اسید و لینولنیک اسید است. از این رو به محافظت و احیا سد پوستی کمک کرده و باعث نرم و صاف و یکدست شدن پوست می شود. این روغن برای انواع پوست به ویژه پوست های خشک، حساس و آسیب دیده مناسب بوده و حساسیت ها را کاهش می دهد.
  8.  روغن آووکادو آووکادو درصد اسید چرب بسیار بالایی داشته و به رفع خشکی و نرم شدن پوست کمک می کند. بعلاوه در کاهش تیرگی دور چشم، تقویت کلاژن پوست و پیشگیری از بروز علائم پیری و چین و چروک موثر است.
  9.   روغن آرگان لاکچری کوین به دلیل چربی اشباع شده کمتر، دارای بافت سبکی می باشد.از این رو برای انواع پوست ها به ویژه پوست نرمال تا نسبتاً خشک و نواحی خشک پوست های مختلط مناسب است. این روغن غنی از ویتامین E و آنتی اکسیدان و فنول رزوراترول بوده و پوست را نرم‌ و درخشان‌ می کند. افزون بر این در محافظت از پوست نیز نقش کلیدی دارد.
  10.  روغن ماکادمیا روغن ماکادمیا در حفظ رطوبت و افزایش انعطاف پذیری و الاستیسیته پوست، رفع خشکی و خارش و همچنین بازسازی پوست موثر می باشد. این روغن برای درمان ترک پوستی و سوختگی های درجه دو نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
  11.  روغن دانه چیا این روغن دو منبع قدرتمند آنتی اکسیدانی قوی مانند اسیدهای فنولیک و ایزوفلاوون ها و اسید چرب امگا 3 دارد. از این رو در هیدراته و نرم و آرام کردن پوست، کاهش علائم پیری و استرس ها، مرطوب نگه داشتن پوست موثر است. همچنین پوست را در برابر عوامل آسیب رسان خارجی مقاوم ساخته و ظاهری سالم و شاداب تر به آن می بخشد. این روغن بافتی سبک داشته و احساس سنگینی روی پوست به جا نمی گذارد. بنابراین برای انواع پوست به ویژه پوست های مستعد لک و جوش، پوست های حساس و حتی مستعد قرمزی مناسب می باشد.

عوارض روغن تراپی پوست

هر نوع روغن گیاهی ممکن است با پوست شما سازگار نباشد و عوارضی را به همراه داشته باشد. خارش پوستی، داغ شدن پوست و ایجاد حساسیت، از جمله عوارض روغن تراپی نادرست است. همانطور که پیشتر گفته شد، استفاده از روغن ممکن است برای هر پوستی پاسخگو نباشد. برای پیشگیری از این عوارض، قبل از استفاده از روغن های گیاهی، حتما با متخصص پوست صحبت کنید.

خروج از نسخه موبایل