نحوه نگهداری پمپ طبقاتی

تعمیر پمپ طبقاتی باید بر اساس نوع پمپ و ساختمان آن صورت گیرد. پمپ طبقاتی به نوعی از پمپ ها گفته می شود که جا به جایی سیال ها از طریق پروانه های چندگانه که در طبقات فوقانی قرار دارند، اتفاق می افتد‌. را به ساختمان چند طبقه و چند پروانه ای با فشار قوی می شناسند.

در این پمپ آب یک محور اصلی وجود دارد که این پمپ منجر به قرار دادن پروانه ها و کاسه های دیفیوزر روی محور می شود. تعمیر پمپ طبقاتی را در صورتی که هیچ تجربه و تخصصی ندارید به دست فرد متخصص بسپارید، زیرا جایگذاری قطعات آن حساس است.

قیمت پمپ طبقاتی

انواع پمپ طبقاتی

پمپ های طبقاتی به دو نوع افقی و عمودی تولید می شوند؛

پمپ طبقاتی افقی یا پمپ طبقاتی ایستاده کم حجم است و می توان آن را به راحتی جا به جا کرد. پمپ طبقاتی ایستاده کاملا فشرده در مکان ها نصب می شود و کاربرد گسترده ای در صنعت دارد که بیشترین کاربرد را هم در مکان هایی که محدودیت ارتفاع است، دارد. جالب است بدانید که تعمیر پمپ طبقاتی از نوع افقی با عمودی تفاوت هایی دارد.

همانطور که از نامش پیداست نحوه نصب آن عمودی است و کاملا فضای کمی را اشغال می کند. پمپ طبقاتی عمودی از الکتروموتور و مجوعه ی پمپ ها مثل پروانه ها، دیفیوزر ها، اتصالات خروجی و ورودی  برخوردار است. فشار این پمپ از طریق ورود سیال به درون آن و عبور از پروانه ها افزایش می یابد.

انواع پمپ طبقاتی از چه ویژگی هایی برخوردار است؟

تفاوت انواع پمپ طبقاتی با یکدیگر

مشخصات فنی پمپ طبقاتی

  1. بالا بودن فشار کارکرد تا حداقل ۳۰ بار
  2. دبی بالا پمپ تا ۴۵ الی ۵۰ متر مکعب در ساعت
  3. توان مصرفی ۴۵ تا ۵۵ کیلووات
  4. اندازه ورودی و خروجی بین ۱ اینچ تا ۳ اینچ
  5. جنس بدنه پمپ طبقاتی از استیل و چدن
  6. جنس پروانه پمپ از استیل و چدن
  7. شافت پمپ از استیل
  8. بوش سرامیکی جهت کنترل دوران شافت
  9. پایه ای از جنس استیل و چدن
  10. دیفیوزر را هم در هدایت جریان شعاعی استفاده می کنند.

تعمیر پمپ طبقاتی

کاربرد پمپ طبقاتی

پمپ طبقاتی عمودی و افقی را در اغلب صنایع استفاده می کند و در مکان هایی که نیاز به فشار بالا جهت جا به جایی و به جریان در آوردن سیال ها به ویژه آب دارند، استفاده می کنند. مثلا؛

نگهداری و تعمیر پمپ طبقاتی

تعمیر پمپ افقی و عمودی نیاز به یک متخصص حرفه ای دارد. چون تعمیر و نگهداری آن حساس است، زیرا در آن چند پروانه و شافت و هسته اصلی پمپ وجود دارد. بنابراین کاری نیست که خودتان به تنهایی از پس آن بر بیاید. با مراجعه به نمایندگی های خدمات پس از فروش می توانید خسارتی را که به شما وارد شده است را جبران کنید.

بعد از تعمیر پمپ طبقاتی پروانه ها در درون شافت اصلی، چون تلورانس های مورد نظر سازنده بعد از شروع پمپ به سرعت از بخش مکانیکال سیل نشتی می کنند.

سخن پایانی

پمپ های طبقاتی را جزو پمپ های سانتریفیوژ محسوب می کنند که به دو صورت عمودی و افقی عرضه می شود و از متریال های گوناگون، مثل چدن و استیل ساخته می شوند. از آن در مصارف کشاورزی و صنعتی بیشترین استفاده را می کنند. پمپ طبقاتی عمودی حجم کم تری را اشغال می کند و دارایدر این مرحله قصد داریم تا ایرادات و اشکلات متداولی که در روند کار و در چند مرحله ایجاد می شود را مورد بررسی قرار دهیم.

پمپ های طبقاتی به طور کلی به دلیل آنکه دارای چندین استیج (طبقه) می باشد بعد از مونتاژ اگر به نحو صحیح در کنار یکدیگر قرار نگیرند و پروانه هایی که روی شافت مرکزی سوار می شوند به طور دقیق و منظم کنار هم چیده نشوند، شافت دچار لقی شده و بلافاصله موجب فشار گریز از مرکز بر روی مکانیکال سیل شده و موجب نشتی و آبدهی و در بعضی از موارد گیرپاژ کل مجموعه می گردد.

نکته بسیار مهمی که در رابطه با پمپ های طبقاتی و به خصوص طبقاتی عمودی و مولتی استیج مطرح می شود، این است که این پمپ ها صرفا برای پمپاژ آب تمیز و صاف مورد استفاده قرار می گیرند. در صورتی که آب ورودی به پمپ شامل ناخالصی و ذرات معلق باشد موجب آسیب به اجزای پمپ شده و ایراداتی همچون سایش در قطعات حیاتی پمپ، ایجاد ترک در دیفیوز ها و پروانه ها و در موارد نادر ایجاد گیرپاژ در ساختار پمپ شده که هزینه های مربوط به تعمیر پمپ های طبقاتی را افزایش می دهد.

طبق توضیحاتی که در بالا داده شد در زمینه نگهداری پمپ های طبقاتی می بایست موراد زیر را رعایت کرد:

مواردی که در زمان دمونتاژ پمپ های طبقاتی (عمودی – افقی) در راستای تعمیر پمپ آب طبقاتی در نظر گرفته شود به شرح زیر می باشد:

برای نصب پمپ های طبقاتی لازم است به چند نکته توجه داشته باشید:

هزینه تعمیر پمپ طبقاتی

با عرض پوزش کلیه لیستهای هزینه تعمیرات پمپ طبقاتی در حال بروزرسانی می باشد، لطفا جهت استعلام این هزینه با واحد تعمیرات تماس حاصل نمایید.

خروج از نسخه موبایل