رویدادی شیرین در برج میلاد تهران؛
محصولات و مواد اولیه تولید شیرینی و کیک گروه صنعتی پژوهشی”زر” در برج میلاد به نمایش درآمد.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پنجمین دوره نمایشگاه و مسابقات طراحان و سازندگان کیکهای تجسمی ایران با مدیریت اتحادیه قنادان تهران از امروز آغاز شد و تا پنجم خرداد ادامه دارد.
گروه صنعتی پژوهشی زر با شرکتهای زیرمجموعه از جمله فرهیختگان زرنام و شرکت شیرینی و شکلات زرکام در این نمایشگاه حضور دارد تا جدیدترین محصولات و مواد اولیه ویژه صنف و صنعت قنادی شامل انواع شیرینکنندهها ، نشاستهها ، مالتودکسترین ، شربت اینورت ، روغن ، شکلاتها و سسهای شکلات را به علاقهمندان معرفی کند.
از برنامههای گروه “زر” ، آموزش کیک کاراملی تر و موس نارگیلی با حضور خانم مریم بخشی و آقای آرش قاسمی از استادان مطرح کشور است که در روز پنجشنبه چهارم خرداد از ساعت 15 تا 30/16 در سالن B غرفه گروه صنعتی پژوهشی “زر” ، برگزار میشود.
مسابقات طراحان و سازندگان کیکهای تجسمی به منظور شناسایی استعدادها و معرفی هنرمندان حوزه قنادی به صورت گسترده و متفاوتتر از دوره قبل برگزار میشود.
این مسابقات در بخشهای ساخت کیکهای مجسمهای ، کیکهای مجلسی ، پخت کوکی ، کیکهای تزئین شده با خامه و ساخت آثار حجمی و مجسمههای شکلاتی برگزار میشود و بخش شکلات نیز به مسابقات امسال اضافه شده است.
همچنین در کنار رقابت و نمایش آثار هنرمندان ، نمایشگاه کالاهای مواد اولیه قنادی و کیک سازی نیز برگزار میشود و آخرين دستاوردها در بخش ماشینآلات و مواد اوليه به نمايش گذاشته خواهد شد.
بازدید از این نمایشگاه رایگان و ساعت کار آن از 9 تا 18 است.