10 گام درمان سریع آنفولانزا

یکی از بیماری‌های رایج در فصول سرد سال، آنفولانزا است که افراد زیادی را درگیر می‌کند. آنفولانزا یک عفونت تنفسی بسیار مسری است که توسط ویروس آنفولانزا ایجاد شده و علائم آن معمولا تا یک هفته ادامه خواهد داشت. در روزهای اول شدت علائم بیشتر و بعد از گذشت سه روز، به مرور زمان علائم بیماری کاهش می‌یابد. در این مقاله به بیان نکاتی خواهیم پرداخت که به درمان بیماری کمک خواهد کرد.

1. در خانه بمانید.

در طول بیماری آنفولانزا، بدن برای مبارزه به زمان نیاز دارد و این موضوع کارهای روزمره شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برای اینکه زودتر علائم بیماری کاهش پیدا کند، باید در خانه بمانید و کارهای خود را برای مدتی متوقف کنید. علاوه بر اینکه ماندن در خانه به درمان بیماری کمک می‌کند، از سرایت این بیماری به افراد دیگر هم جلوگیری خواهد کرد. آنفولانزا گاهی اوقات می‌تواند بسیار خطرناک باشد و تا حد امکان باید در خانه استراحت کنید تا سایر افراد درگیر بیماری نشوند.

2. هیدراته بدن را جدی بگیرید.

یکی از اولین علائم آنفولانزا، تب است که باعث می‌شود بیشتر از قبل عرق کنید. بدن برای جایگزینی آب از دست رفته، به مایعات نیاز دارد و برای رفع نیاز بدن، باید مایعات زیادی را در طول روز مصرف کنید. آب بهترین گزینه برای مصرف خواهد بود اما می‌توانید از دمنوش‌های گیاهی و چای با عسل هم استفاده کنید؛ همه این موارد اثرات تکسین دهنده دارند. در دوره مریضی از کافئین اجتناب کنید.

3. ساعات خواب خود را افزایش دهید.

در صورت ابتلا به آنفولانزا، خواب بهترین دارو برای بدن است. برای درمان سریع‌تر، شب‌ها زودتر به رختخواب رفته و در طول روز چرت بزنید. این کار زمان بیشتری به بدن می‌دهد تا انرژی خود را بازیابد.

4. محیط را مرطوب نگه دارید.

یکی از مواردی که به تسکین علائم آنفولانزا کمک می‌کند، مرطوب نگه داشتن محیط اتاق است. از یک دستگاه بخور در اتاق خواب خود استفاده کنید و قبل از خواب یک دوش کوتاه بگیرید.

5. در دوره درمان فقط از غذاهای سالم استفاده کنید.

در هفته درمان خود به هیچ عنوان یک بسته چیپس را در حین استراحت مصرف نکنید! شما باید غذاهای سالم را انتخاب کرده و برای درمان سریع‌تر، غذای سالم میل کنید. میوه‌ها و سبزیجات تازه ویتامین‌ها و مولتی ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های مهم مورد نیاز بدن را فراهم می‌کنند که سیستم ایمنی برای مبارزه با ویروس به آن‌ها نیاز خواهد داشت.

6. یک قاشق عسل برای تسکین سرفه خود میل کنید.

عسل یک داروی طبیعی تسکین گلودرد یا سرفه است. مخلوط کردن عسل با چای یک راه عالی برای هیدراته ماندن و همچنین درمان علائم آنفولانزا است. در یک مطالعه اثبات شد که یک دوز عسل در کنترل سرفه‌های شبانه کودکان 2 تا 18 ساله مبتلا به عفونت دستگاه تنفسی فوقانی، موثرتر از داروهای تولیدی است.

7. آب نمک را امتحان کنید.

یکی از روش‌های خانگی موثر در درمان آنفولانزا، آب نمک است. نمک به از بین رفتن عوامل بیماری کمک زیادی کرده و می‌تواند التهاب را کاهش دهد. روزی سه الی چهار بار آب نمک غرغره کرده و برای اینکار از آب ولرم استفاده کنید.

8. زینک کمک زیادی به سیستم ایمنی بدن می‌کند.

مصرف زینک برای سیستم ایمنی بدن هر انسانی اهمیت دارد. زینک به گلبول‌های سفید کمک می‌کنند تا با قدرت بیشتری در برابر عوامل بیماری مقاومت نشان دهند. زینک به صورت قرص موجود بوده و به صورت طبیعی می‌توان از غذاهایی مانند گوشت قرمز، عدس، لوبیا و لبنیات هم آن را مصرف کرد.

9. از داروهای مختلف داروخانه استفاده کنید.

برخی از داروهای آنفولانزا و سرماخوردگی بدون نسخه پزشک هم قابل خریداری هستند و به عنوان مسکن‌های عمومی در داروخانه آنلاین داروبیار می‌توان آن‌ها را پیدا کرد. مسکن‌هایی نظیر ایبوپروفن و استامینوفن می‌تواند به کاهش تب و سردرد کمک زیادی کند. داروهای ضد احتقان باعث باز شدن بینی شده و نفس کشیدن را راحت‌تر می‌کند.

10. داروهای ضد ویروس

اگر روش‌های درمان خانگی به شما در درمان بیماری کمک نکرد، بهتر است از داروهای ضد ویروسی استفاده کنید که برای تهیه آن‌ها به نسخه پزشک نیاز خواهید داشت.

سخن پایانی

بهترین کاری که می‌توانید برای درمان بیماری آنفولانزا انجام دهید، استراحت زیاد و نوشیدن مایعات کافی است. بیشتر علائم آنفولانزا در عرض یک تا دو هفته برطرف می‌شوند و فقط گاهی اوقات ممکن است حس خستگی با فرد در روزهای پس از درمان هم باقی بماند. اگر علائم آنفولانزا بعد از دو هفته فروکش نکرد، با پزشک خود تماس بگیرید.

خروج از نسخه موبایل