لیست قیمت روز انواع کوپلینگ های مغناطیسی

تعریف کوپلین + نکات کاربردی فروش کوپلینگ مغناطیسی

کوپلینگ(coupling) وسیله ای است که برای اتصال دو محور و یا دو شفت به منظور انتقال دور، قدرت، نیرو و… از محور محرک به محور متحرک می باشد و در واقع حرکت دورانی شافت یک موتور را به یک شافت دیگر انتقال می دهد به طور کلی کوپلینگها در حین استفاده به شفت ها اجازه ی جدا شدن نداده و معمولا بسته به نوع کوپلینگ و مورد استفاده آنها قطر و طول های و همچنین ظرفیت دور بردقیقه انواع متفاوتی دارند. درصنایع اتوماسیون کوپلینگ جهت متصل کردن شافت اینکودر ها به شافت موتور می باشد تا از این طریق بتوانند دور و یا موقعیت یک موتور را توسط اینکودر به PLC و یا کنترل کننده منتقل کنند.

جهت تعمیر کوپلینگ مگنت خود با ما تماس بگیرید.

وظایف کوپلینگ ها:

کاربردهای کوپلینگ:

هدف اولیه کوپلینگها این است که دو قطعه ی دوار را به هم متصل کنند و باعث می شود محور ها از یکدیگر جدا نشوند و در عین حال اجازه انحرافاتی را هم به محورها بدهند و با انتخاب درست کوپلینگها و عمل تعمیر و نگهداری به موقع می توان صرفه جویی زیادی در هزینه و زمان خروج از کارکرد به عمل آورد. کوپلینگها در محور ها یا شفت ها ماشین آلات برای هدف های مختلف استفاده می شوند که عبارتند از: شفت در ماشین آلات برای اهداف مختلفی استفاده می شوند که معمول ترین آنها عبارتند از:

انحراف در کوپلینگ :

وقتی دو محور (شفت) به یکدیگر اتصال دارند به دلایل مختلفی می تواند انحراف هایی داشته باشد. انحرافات به سه دسته تقسیم می شوند :

·         انحراف محوری

انحراف محوری زمانی اتفاق می افتد که عدم هم راستایی شافت ها به صورت جابه جایی محوری باشد یعنی عدم هم راستایی در هنگامی که محور دوران شفت های اتصالی موازی باشند (منطبق نباشند) اتفاق بیافتد که این حالت بصورتی است که صفحات کوپلینگ پمپ و الکتروموتور موازی باشند ولی محور شفت ها در یک ارتفاع نباشند.

·         انحراف زاویه ای

عدم هم راستایی زاویه ای زمانی اتفاق می افتد که محور دوران شفت های اتصالی نسبت به هم زاویه داشته باشند (موازی نباشند) یعنی محور هر دو شفت در یک ارتفاع و موقعیت است ولی فاصله بین صفحات کوپلینگ از بالا به پایین تفاوت دارد.

·         انحراف مختلط

انحراف مختلط نیز زمانی اتفاق میافتد که محور دو شفت نسب به هم زاویه دار باشند و هم هم محور نباشند این نوع انحراف را داریم یعنی ترکیب دو حالت در این حالت هر دو حالت عدم هم راستایی زاویه ای و عدم هم راستایی محوری باهم وجود داشته باشد.

نصب و نگهداری کوپلینگ:

تعمیر و نگهداری و خرابی کوپلینگها

مزایای کوپلینگ

انواع کوپلینگها:

در انتخاب نوع کوپلینگ وضعیت قرارگرفتن محورها نسبت به هم، در یک امتداد بودن و یا نبودن محورها، گشتاور محور، سرعت محور، لغزش محور تعیین کننده هستند. کوپلینگهایی که نتوانند ناهماهنگی بین محورها را ازبین ببرند و ارتباط برقرار کنند را کوپیلینگ های صلب و کوپلینگهایی که پاسخگوی این ناهماهنگی هستند را کوپلینگهای ارتجاعی می نامند.

    کوپلینگهای پلاستیکی:

این کوپلینگها از جنس پلاستیک با قابلیت انعطاف کم ساخته و تولید می شوند، از مزایای این کوپلینگها می توان به قیمت مناسب، سبک بودن و از معایب آن می توان به قابلیت کاربرد در دورها و گشتاور ها پایین و محورهای یک راستا اشاره کرد.

    کوپلینگ های فلزی:

این کوپلینگ ها معمولا از آلومنیوم ساخته شده و قابلیت انعطاف بالاتری نسبت به کوپلینگ های پلاستیکی دارند. از مهم ترین مزایای این کوپلینگ ها می توان به کاربرد در گشتاورهای بالا و دورهای بالا با طول عمر بالاتری نسبت به کوپلینگ های پلاستیکی نام برد و از معایب این کوپلینگ ها کار در محورهای یک راستا و قیمت بالاتر نسبت به کوپلینگ های پلاستیکی نام برد.

    کوپلینگهای انعطاف پذیر:

این کوپلینگها با داشتن یک عایق پلاستیکی بین خود علاوه بر ایجاد ایزوله سازی بین دو محور یک شافت از هر نویز و جریان الکتریکی انعطاف بالاتری نسبت به کوپلینگهای پلاستیکی و فلزی دارند از مهم ترین مزایای این کوپلینگها علاو بر ارتباط بین محورهایی که در یک راستا نیستد می توانند در تنش ها و افزایش سرعت های ناگهانی و ضربه های یک شافت عمر بالاتری نسب به کوپلینگهای پلاستیکی و فلزی دارند. و از معایب این کوپلینگها به قیمت بالای آن می توان اشاره کرد.

در کوپلینگهای ارتجاعی ارتباط سینماتیکی (حرکت بدون در نظر گرفتن نیروهایی است که این حرکات را ایجاد کردند) آنرا سینماتیکی یا مفصلی می گویند ولی اگر بوسیله اجزاء الاستیکی انجام گیرد را کوپلینگهای الاستیکی می گویند.

دلایل اصلی خرابی کوپلینگها

نحوه خرید کوپلینگ

درهنگام خرید کوپلینگ می بایست به سوال های زیر توجه کرد تا در انتخاب نوع کوپلینگ درست اقدام شود.

منبع: Magnetic Technologies Ltd.

خروج از نسخه موبایل