کیفیت تولید لوله داربست کدام کارخانه بیشتر است؟

کارخان های تولید کننده لوله داربست در ایران در بسیاری از نقاط کشور و بیشتر در تهران و اصفهان مشغول به فعالیت هستند. برای آشنایی بیشتر با این کارخانه ها در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

خرید لوله داربست از کارخانه‌های مشهور می‌تواند خیال شما را از بابت کیفیت آن راحت کند. البته تعداد کارخانه‌های تولیدکننده لوله داربست باکیفیت تنها به چند برندی که شهرت بیشتری در بازار دارند محدود نمی‌شود و شناخت تعداد بیشتری از آن‌ها، دست شما را در انتخاب انواع مختلف لوله داربستی باز می‌گذارد. در این مقاله پس از آشنایی با ضرورت شناخت تولیدکنندگان برتر لوله داربست، با ۱۰ کارخانه تولید لوله داربست هم آشنا می‌شوید.

سفارش و خرید :

لوله داربست چیست؟

یک نوع لوله سیاه درزدار است که با استفاده از ورق سیاه St37  ساخته می‌شود. قطر لوله داربست ۵ سانتی‌متر است و به همین دلیل در بازار آن را با نام لوله ۵ هم می‌شناسند. این لوله در ضخامت‌های ۲، ۲.۵ و ۳ میلی‌متر (سبک، متوسط و سنگین) تولید می‌شود که انتخاب آن‌ها به سنگین یا سبک بودن کار و شرایط پروژه بستگی دارد.

به این صورت است که در کارخانه تولید لوله داربست، ابتدا ورق سیاه رولی را به حالت شیت در می‌آورند و پس از برش زدن و خم‌کاری، لبه‌های آن را جوش می‌دهند تا تبدیل به لوله داربست شود.

چرا شناخت برترین کارخانه تولید کننده لوله داربست اهمیت دارد؟

با شناخت برترین کارخانه تولید لوله داربست می‌توانید لوله داربست باکیفیت بخرید و ایمنی سازه و پرسنلی که روی کار می‌کنند را تضمین کنید. تعداد کارخانه‌های تولیدکننده لوله داربست در ایران بی‌شمار است و تمامی آن‌ها محصولات خود را با استفاده از ورق سیاه مبارکه یا گیلان تولید می‌کنند. در ادامه با برترین تولیدکنندگان داربست در ایران آشنا می‌شوید.

خانه |کیف

۱۰ کارخانه تولید لوله داربست در ایران را بشناسید

اکثر تولیدکنندگان برتر لوله داربستی در ایران در حقیقت همان تولیدکنندگان قوطی پروفیل هستند که به علت داشتن تکنولوژی مشابه، اقدام به تولید لوله داربست هم می‌کنند. در ادامه با ۱۰ کارخانه تولیدکننده لوله داربست در ایران آشنا می‌شوید که محصولات تمامی آن‌ها در بازار فروش زیادی دارد.

گروه صنعتی تهران شرق

گروه صنعتی تهران شرق یکی از کارخانه‌های باسابقه و مشهور در زمینه تولید لوله و پروفیل است که سابقه فعالیت آن به سال ۱۳۸۰ باز می‌گردد. این کارخانه لوله داربست ابتدا در شهرک صنعتی خاتون آباد فعالیت می‌کرد و پس از افزایش فروش، یک کارخانه دیگر در شهرک صنعتی عباس‌آباد را هم به مجموعه خود اضافه کرد. ظرفیت تولید این کارخانه تولید لوله داربست ۷۰۰ هزار تن در سال است و انواع لوله داربستی را با ضخامت ۲ و ۲.۵ میلی‌متر تولید می‌کند.

جهان پروفیل پارس

یکی از قدیمی‌ترین تولیدکنندگان قوطی و پروفیل در کشور، گروه صنعتی جهان پروفیل پارس است. این کارخانه تولید لوله داربست در سال ۱۳۶۱ تا سیس شده و در اتوبان تهران-ساوه قرار دارد. جهان پروفیل پارس سالانه ۴۷۶.۰۰۰ تن لوله و پروفیل تولید می‌کند. انواع لوله‌های داربستی سبک، متوسط و سنگین در سبد محصولات این کارخانه تولید کننده لوله داربست قرار دارد.

مطلب مرتبط :

صنایع فولاد هیربد زرندیه

یکی دیگر از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان لوله داربستی در کشور، فولاد هیربد زرندیه است که در جاده تهران-ساوه و شهرکت صنعتی مأمونیه فعالیت می‌کند. این کارخانه تولید لوله داربست در سال ۱۳۸۸ تا سیس شده و علاوه بر لوله و پروفیل، میلگرد آجدار هم تولید می‌کند. ظرفیت تولید هیربد زرندیه ۲۰۰ هزار تن در سال است.

تعاونی فولاد علویجه

فولاد علویجه در استان اصفهان قرار دارد و به دلیل نزدیکی به کارخانه مبارکه، از ورق سیاه این کارخانه برای تولید لوله داربستی استفاده می‌کند. این موضوع باعث شده که کیفیت لوله داربست تولیدشده در این کارخانه بالا برود. این کارخانه لوله داربست با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن در سال فعالیت می‌کند و انواع لوله داربستی را تا ضخامت ۴ میلی‌متر تولید می‌کند.

معرفی گروه صنعتی سپاهان

گروه صنعتی سپاهان یکی از قدیمی‌ترین کارخانه‌های تولید کننده لوله داربست در ایران است. این کارخانه در سال ۱۳۵۲ تا سیس شده و مثل فولاد علویجه، در استان اصفهان قرار دارد. این کارخانه هم از ورق سیاه مبارکه برای تولید لوله‌های داربستی باکیفیت خود استفاده می‌کند. گروه صنعتی سپاهان انواع لوله، قوطی و پروفیل را با ظرفیت ۴۲۰ هزار تن در سال تولید می‌کند. همچنین لوله‌های این کارخانه تولید لوله داربست تا ضخامت ۴ میلی‌متر تولید می‌شوند.

لوله و پروفیل صابری

یکی دیگر از قدیمی‌ترین و باسابقه‌ترین کارخانه‌های تولیدکننده لوله داربست، کارخانه لوله و پروفیل صابری است. این کارخانه تولید لوله داربست هم در جاده خاوران و شهرک صنعتی عباس‌آباد واقع شده و سابقه فعالیت آن به سال ۱۳۷۸ بر می‌گردد. لوله و پروفیل صابری انواع لوله و پروفیل را با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن در سال تولید می‌کند و ضخامت لوله‌های داربستی آن بین ۱ تا ۴ میلی‌متر متغیر است.

بیشتر بدانید :

کارخانه لوله داربست کالوپ

گروه صنعتی کالوپ یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های صنعتی تولیدکننده مقاطع فولادی در کشور است که یک کارخانه در نزدیکی ساوه و یک کارخانه در نزدیکی اصفهان دارد. این کارخانه تولید لوله داربست در سال ۱۳۶۱ تا سیس شده که این موضوع، آن را به یکی از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین تولیدکنندگان لوله داربستی در کشور تبدیل می‌کند. ظرفیت تولید کارخانه کالوپ بیش از ۳۵۰ هزار تن در سال است و لوله‌های داربستی آن بیشتر در ضخامت‌های بالا و به‌صورت سنگین تولید می‌شوند.

کارخانه لوله داربست تهران

کارخانه لوله داربست تهران یکی از قدیمی‌ترین تولیدکنندگان لوله داربست در ایران است که با ظرفیت تولید ۷۰۰ هزار تن در سال فعالیت می‌کند. محصولات این کارخانه تولید لوله داربست شامل لوله‌های انتقال آب و گاز و لوله‌های صنعتی هم می‌شود.

کارخانه لوله داربست ساوه

لوله و پروفیل ساوه یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولید لوله داربست و یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان مقاطع فولادی در کشور است که ظرفیت تولید سالانه آن به بیش از ۲ میلیون تن در سال می‌رسد. این کارخانه علاوه بر لوله داربستی انواع لوله گازی و صنعتی و قوطی و پروفیل را هم تولید می‌کند. این کارخانه قدیمی در سال ۱۳۵۲ تا سیس شده و در جنوب شهر ساوه قرار دارد. محصولات این کارخانه به غیر از مصرف داخلی، به خارج از کشور هم صادر می‌شود.

کارخانه لوله داربست سپنتا

کارخانه سپنتا یکی دیگر از باسابقه‌ترین کارخانه‌های تولیدکننده مقاطع فولادی در کشور است که سابقه فعالیت آن به سال ۱۳۳۹ بر می‌گردد. این کارخانه تولید کننده لوله داربست به‌صورت تخصصی در حوزه تولید لوله و پروفیل فعالیت می‌کند و در نزدیکی شهر تهران قرار دارد. این کارخانه تولید لوله داربست در شهر اهواز هم شعبه دارد.

جمع بندی

در این مقاله سعی شد بهترین کارخانه های تولید کننده لوله داربست در ایران را معرفی کنیم. شما می توانید برای تهیه لوله داربست از انواع شرکت های تولید کننده، با کارشناسان ما در بخش یکی از لوله های مهم در صنعت ساختمان سازی است که برای ایجاد داربست های ساختمانی استفاده می شود. کارخانه های زیادی در حال حاضر به تولید این محصول مهم صنعتی می پردازند. ما قصد داریم تا در این مقاله به معرفی برترین کارخانه های تولید کننده لوله داربست بپردازیم تا شما بتوانید برای خرید لوله مانیسمان از این کارخانه ها اقدام کنید. همچنین در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در تماس بگیرید.

معرفی 6 مورد از برترین کارخانه های تولید کننده لوله مانیسمان

میزان تقاضا برای لوله های مانیسمان () همواره بالا است و به همین دلیل این محصولات باید در تعداد بسیار بالا عرضه شود. همین موضوع سبب شده است تا کارخانه های زیادی در ایران به تولید این محصول بپردازند. ما در ادامه به معرفی برخی از مهم ترین و بهترین کارخانه های تولید کننده لوله مانیسمان می پردازیم. پس با ما همراه باشید.

این کارخانه از سال 1380 در حال تولید لوله داربستی و عرضه این محصول به بازار ایران می باشد. این کارخانه در حال حاضر در حال تولید لوله های داربستی با ضخامت های 2 و 2.5 میلی متر می باشد.

این کارخانه یکی از قدیمی ترین کارخانه های تولید کننده لوله داربست در ایران است که از سال 1361 در حال فعالیت در زمینه ی تولید انواع لوله و پروفیل می باشد. میزان تولیدات فولادی این کارخانه در سال حدود 476 هزار تن می باشد.

  1. کارخانه تولید فولاد علویجه

این کارخانه در سال 1374 و در نزدیکی کارخانه فولاد مبارکه اصفهان تاسیس شده است تا بتواند نیاز خود به ورق سیاه را از طریق این کارخانه تامین کند. لوله های داربستی تولید شده توسط این کارخانه در سایز 48 میلی متر می باشد و ضخامت آن ها بین 2 الی 4 میلی متر می باشد.

این کارخانه قدیمی ترین کارخانه در بین 6 کارخانه برتر تولید کننده لوله داربستی است که در سال 1352 تاسیس شده است. میزان تولیدات فولادی این کارخانه حدود 420 هزار تن در سال می باشد. این کارخانه به تولید لوله داربستی در سایز 48.3 می پردازد و ضخامت این لوله ها بین 0.9 تا 4 میلی متر می باشد.

  1. کارخانه لوله و پروفیل صابری

کارخانه صابری بیش از 20 سال است که در زمینه ی تولید انواع قوطی پروفیل و لوله های فولادی و داربستی در حال فعالیت است. ظرفیت تولید سالانه این شرکت در حدود 500 هزار تن است. سایز و ضخامت لوله های داربست تولید شده توسط این کارخانه مشابه گروه صنعتی سپاهان است.

  1. کارخانه صنایع فولاد هیربد زرندیه

کارخانه ی فولاد هیربد زرندیه در سال 1388 و در شهرک صنعتی مامونیه و در جاده تهران ساوه تاسیس شد. این کارخانه را می توان یکی از بزرگترین کارخانه های تولید کننده لوله داربست در ایران دانست؛ زیرا میزان تولید لوله و پروفیل در این کارخانه سالانه در حدود 2 میلیون تن می باشد.

این شرکت یکی از بهترین کارخانه های تولید کننده لوله داربست در ایران می باشد که این محصول را به کیفیتی بسیار مناسب به بازار عرضه می کند. کارخانه ساران سرآمد سابقه ی 20 سال فعالیت در زمینه ی تولید انواع پروفیل و لوله را در کارنامه خود دارد.

سخن پایانی

ما در این مقاله اطلاعاتی را جهت آشنایی با کارخانه های تولید کننده لوله داربست با شما به اشتراک گذاشتیم. شما می توانید برای خرید لوله داربست با کیفیت فوق العاده و قیمت مناسب از طریق اقدام کنید و به خرید این محصول از بهترین کارخانه های تولید کننده لوله داربست بپردازید. شما می توانید برای مشاهده لیست قیمت این محصول به صفحه مربوطه در سایت ما مراجعه کنید. توضیحات

لوله داربست چیست:

هنگام تقسیم بندی انواع لوله ها، لوله داربستی تحت عنوان زیر مجموعه ­ای از قرار می­گیرد.  لوله داربست را به کمک ورق سیاه نورد گرم که نام علمی آن Hot Rolled Sheet می­ باشد می­ سازند. لوله ها­ی داربستی که در واقع به آنها لوله­­ صنعتی نیز می ­گویند برخلاف دیگر انواع لوله ها، هیچ سیالی در داخل آن عبور نمی­کند. همچنین هیچ تست آب، گاز، فشار و… روی آنها اِعمال نمی­گردد. کاربرد عمده لوله ها­ی داربستی در صنعت ساختمان و در بوده که در سازه های مختلف از آنها بهره می گیرند.

نکاتی در مورد لوله داربست

  • لوله داربستی در سایزهای مختلف در صنعت تولید می­شود اما پر استفاده ­ترین نوع آن، لوله داربستی با سایز ۱۱.۲ اینچ می­باشد
  • به دلیل اینکه اکثرا لوله داربستی دارای سایز ۱۱.۲ اینچ می­ باشد به لوله نمره ۵ نیز معروف است
  • لوله داربستی در صنعت ضخامت­ های متنوعی دارد اما بیشترین ضخامتی از آن که مورد استفاده قرار می­گیرد دو نوع ۲ و ۲.۵ میلی متر می­باشد
  • طول لوله داربستی معمولا ۶ متر و گاهی اوقات ۳ متر می­باشد
  • لوله­­­های داربستی در سه دسته سبک، معمولی و سنگین تولید می­گردند
  • لوله های داربستی در دو نوع درزدار و بدون درز وجود دارند اما نوع بدون درز ایمنی به مراتب بیشتری دارد
  • لوله­­ های داربستی بدون درز در قسمت پایه ­های عمودی داربست، نقش اساسی در استحکام آن دارند
  • لوله­­ های داربستی باید تحت استاندارد BS 1139، BS1387-1985، EN 39، EN10219 و JIS G 3444 تولید شده باشند
  • وزن لوله داربستی به ضخامت ورق به کار رفته در آن بستگی دارد
  • مناسب­ترین نوع ورق فولادی که برای ساخت لوله­­­ های داربستی مورد استفاده قرار می­گیرد، ST37 می­باشد.

اکنون به معرفی داربست می­ پردازیم که پرکابردترین بخشی است که در آن از لوله داربستی استفاده می­گردد، در نتیجه داربست از دو بخش لوله داربستی و بست داربست تشکیل شده است که بست ­ها می­توانند تک پیچ و دو پیچ باشند. در زیر به مهم­ترین اجزای داربست اشاره می­کنیم:

  • لوله داربستی: در دو نوع گالوانیزه و فولادی و همچنین در دو نوع درزدار و بدون درز موجود هستند
  • Base plate: که جهت پخش بار، بین خاک و لوله داربستی قرار می­گیرد
  • بریس: لوله داربستی است که به شکل اریب و ضربدری، جهت محکم نگه داشتن ساختار بسته می­ شوند
  • Butler: لوله داربستی است که با بریس­ها جفت شده و برای تقویت داربست استفاده می­شود
  • کوپلر: نوعی بست که جهت اتصال دو لوله داربستی بکار رفته و مشتمل بر دو نوع حامل و غیر حامل بار است
  • Guard rail: لوله داربستی است که از داخل آن جهت جلوگیری از سقوط بسته می­شود
  • Ledger: لوله داربستی به شکل افقی بوده که آن را به لوله استاندارد (لوله عمودی برای انتقال بار) وصل می­کنند تا از خم شدن آنها جلوگیری کند
  • Puncheon: لوله داربستی به شکل عمودی است که از طریق کوپلر به لوله افقی وصل است و بار وارد شده را به زمین می­فرستد
  • Raker: لوله­­ های داربستی حامل بار و به شکل اریب جهت تقویت سازه داربست
  • Spigot joint pin: بست مورد استفاده در انتهای داربست برای اتصال دو لوله داربستی
  • Tie: لوله داربستی جهت اتصال داربست به لنگر
  • Transom: لوله­ ها­ی داربستی که جهت اتصال لوله استاندارد بیرونی به درونی استفاده می­شوند
  • Node point: محل اتصال ترانزوم، لِجِر و استانداردها را گویند
  • میله شکافدار اتصال: نوعی بست است که جهت طویل سازی دو لوله داربستی مورد استفاده قرار می­گیرد
  • بست لوله­ های افقی: جهت اتصال لوله داربستی به شکل افقی، با زاویه ۹۰ درجه استفاده می­گردد
  • پایه قابل تنظیم: نوعی بست که به قسمت جداره داخل در قسمت پایینی لوله داربستی متصل می­کنند تا به کمک آن بتوانند ارتفاع پایه داربست را تنظیم کنند
  • کوپلر Sleeve که جهت متصل نمودن دو لوله­ داربستی طولی استفاده می­شود، دارای دو کلاس SWL; 1.5 KN و SWL; 3 KN می­باشد.

لوله­­ های داربستی که در جهت ساخت سازه داربست به کار می­روند را می­توان به صورت فرم ­های مختلف بسته به محیط مورد استفاده به هم وصل نموده تا انواع داربست شکل بگیرند. در زیر به معرفی انواع داربست و به مزایای هر یک می­پردازیم.

۱داربست مثلثی: همانطور که از نام این داربست مشخص هست دارای فرم مثلثی است که لوله داربستی به صورت نر و ماده به یکدیگر متصل شده و در کفراژبندی دال، تیر و پل­ ها بکار می­روند. ساختار این نوع داربست در سه نوع ۰.۵، ۰.۷۵ و ۱ متری تولید شده که می ­توان با تعبیه سازیِ سرجک­ های قابل تنظیم در قسمت بالای این نوع داربست، برای هر ارتفاعی آن را تنظیم نمود. عرض این نوع داربست ۲ متر بوده و مقطع آن به شکل مثلث یا مربع است.

مزایای داربست­ های مثلثی:

الفلوله ­ها­ی داربستی در آن بدون نیاز به آچار باز و بسته می­شوند

ببه دلیل دارا بودن چندین لوله داربستی مورب، باربری بسیار زیادی در کفراژبندی دال­ های بتنی دارند

ججهت بستن لوله­ ها­ی داربستی در این نوع سازه، نیاز به نیروی متخصص نیست.

۲داربست چکشی ستاره: این نوع سازه از پایه ­های قائم به همراه لوله­ های مهاری افقی در اندازه مختلف ساخته می­شود. پایه این نوع از داربست در اندازه ­های مختلف ۰.۵، ۱، ۱.۵، ۲.۵ و ۳ متری تولید و با تعبیه سازی سرجک­ های قابل تنظیم در قسمت بالایی و پایه جک­های قابل تنظیم در قسمت پایینی، می­توان این سازه را برای هر ارتفاع و ترازی، تنظیم نمود. قرار دادن لوله داربستی مهاری به پایه ­­های داربست با چکش امکان پذیر بوده و اتصال این پایه­ ها با مغزی و پین انجام می­شود.

مزایای داربست چکشی ستاره:

  • لوله­­ های داربستی در آن بدون نیاز به آچار باز و بسته می­شوند
  • بدون محدودیت و بدون نیاز به مهاربندی، می­ توان جهت توسعه در پلان و حتی در ارتفاعات بسیار زیاد نیز به کار گرفت
  • در داربست بندی نمای ساختمان­ ها، تأسیسات پالایشگاهی و… قابل استفاده می ­باشد
  • در کفراژبندی دال­ های بتنی، باربری زیادی دارد و امکان فرو ریختن سازه بسیار پایین است
  • جهت بستن لوله­ ها­ی داربستی در این نوع سازه، نیاز به نیروی متخصص نیست.

۳داربست چکشی کاسه ای: این نوع از داربست، متشکل از چندین لوله داربستی به ­صورت قائم و افقی با نقش مهاری و در اندازه های متفاوت می­باشد. با تعبیه سازی سرجک­ های قابل تنظیم در قسمت بالایی و پایه جک­های قابل تنظیم در قسمت پایینی، می­توان این سازه را برای هر ارتفاع و ترازی، تنظیم نمود. پایه ­های این نوع داربست را در اندازه­ های مختلف ۰.۶، ۱.۲، ۱.۸، ۲.۴ و ۳ متر تولید می­گردد. نصب لوله داربستی با نقش مهاری در این نوع با چکش میسر بوده و اتصال پایه­ داربست به پایه دیگر، به کمک پین و مغزی امکان پذیر می­ باشد.

مزایای داربست چکشی کاسه ­ای:

الفلوله ­­های داربستی در آن بدون نیاز به آچار باز و بسته می­ شوند

بجهت توسعه این نوع داربست در پلان و کاربرد در ارتفاعات بسیار زیاد، نیاز به مهاربندی نیست

ج این نوع داربست را می ­توان در ساختمان­ ها، تأسیسات پالایشگاه و… استفاده نمود

ددر کفراژبندی دال­ های بتنی، دارای خصوصیت باربری بالا می­باشد

هجهت بستن لوله­ ها­ی داربستی در این نوع سازه، نیاز به نیروی متخصص نیست

وبه دلیل سبک بودن لوله داربستی مورد استفاده در آن، جابجایی آن راحت است

یاین نوع داربست را می­توان در کفراژبندی سقف ­های قوسی و نامسطح نیز استفاده نمود.

هم چنین داربست­ها را به انواع مستقل (دارای دو ردیف پایه و مهار عرضی بدون اتصال به ساختمان یا دیوار)، معلق (دارای بیش از دو لوله داربستی مهاری که از بالا به بخش­های آویزان یا اجزای بتونی متصل می­شود تا توسط قرقره قابلیت جابجایی داشته باشد)، نوسانی (با کمک دو مهار فولادی آویزان، جایگاه آن در جهت ­های مختلف قابلیت جابجایی دارد) تقسیم بندی می­کنند.

نکات اتصال لوله داربستی در ساخت داربست:

  • در بستی که برای اتصال ترانزوم و لجر مورد استفاده قرار می­گیرد حداکثر بار ایمن برای آنها، ۰.۵۳ کیلو نیوتن می­باشد
  • حداکثر فاصله مجاز برای لوله داربستی عمودی از یکدیگر، ۲ متر می­باشد
  • بست با زاویه قائم که جهت متصل نمودن لوله ­ها­ی داربستی به شکل عمود استفاده می­شود، دارای حداکثر بار ۳.۶ کیلو نیوتن می­باشد
  • فاصله­ی لوله­­ های داربستی در عرض سکو باید ۷ تا ۱۶۰ سانتی متر باشد
  • نشانه داربست خوب این است که همه پایه­­ های لوله داربستی عمودی در یک خط مستقیم قرار گرفته باشند
  • بریس بیرونی باید به فاصله­ی هر ۱۰ متر بسته شود
  • بست­ های مورد استفاده جهت اتصال لوله­ ها، باید مرتبا در مخلوط گازوئیل و روغن نگه داشته شوند
  • اتیکت داربست که در دو نوع سبز و قرمز موجود هست حتما باید توسط کارشناس مربوطه در محل ورودی نصب شود تا مشخص شود که نوع اتصالات لوله ­ها استاندارد و مورد تأیید است
  • در دو طرف و وسط تخته ­ها و همچنین بر روی لوله ­های داربست باید ترانزوم تعبیه شود
  • جهت جلوگیری از افتادن اشیاء باید قرنیز قرار داده شود
  • در ساخت داربست نباید از لوله ­ها­ی داربستی خم شده، برش داده شده با حرارت یا زنگ زده استفاده نمود
  • انتهای لوله­ ها­ی داربستی نباید شکاف یا بریدگی داشته باشد
  • سکوی کار در داربست، بر اساس نوع کاربرد به ۵ نوع ۶۰۰، ۸۰۰، ۱۰۵۰، ۱۳۰۰ و ۱۵۰۰ میلیمتری تقسیم بندی می­شود.
  • استاندارد جهانی ۶ متری وجود دارد.

قیمت انواع لوله داربستی

  • شرکت سازنده
  • برند
  • سال ساخت
  • درجه کیفی
  • خدمات پس از نصب
  • استوک یا نو بودن محصول
  • نوع مصارف (صنعتی، کارخانجات، پالایشگاه­ها و…)
  • نوع گالوانیزه و و فولادی
  • نوع متریال یا مواد اولیه ساخت
  • نوع درز دار یا بدون درز لوله داربستی
  • ضخامت ورق به کار رفته در خط تولید لوله­ ها­­ی داربستی
  • سایز لوله داربستی
  • ضخامت نهایی لوله پس از تولید
  • طول لوله داربستی
  • نوع بست داربستی
  • در نهایت نیز قیمت تمام شده برای لوله داربستی به دو صورت وزنی یا شاخه­ای محاسبه و مطرح خواهد شد که بر این اساس قیمت لوله داربستی سبک مد نظر شما به صورت شاخه­ ای نسبت به دو نوع معمولی و سنگین، ارزان­تر است اما اگر به صورت وزنی محاسبه شود، سه نوع سبک، معمولی و سنگین در یک بازه قیمتی بوده و تفاوت زیادی با یکدیگر نخواهند داشت.

راهنمای خرید و سفارش لوله داربست

مشتری جهت خرید و سپس سفارش محصول انتخابی، باید فاکتورهایی نظیر:

  • مواد اولیه ساخت تجهیزات
  • نوع محیط جهت کاربرد آن (پالایشگاه، ساختمان­ ها و…)
  • جنس ورق استفاده شده هنگام ساخت آنها
  • نوع بست مورد استفاده متناسب با لوله مد نظر جهت خرید باشد
  • میزان استقامت و مقاومت یا به عبارتی میزان باربری لوله داربستی
  • عدم وجود هیچ گونه زنگ زدگی
  • استاندارد مورد استفاده جهت ساخت لوله داربستی

را مد نظر قرار داده و سپس جهت ثبت سفارش با فروشندگان این محصول تماس حاصل نماید. تمامی این موارد به همراه قیمت تمام شده، شرایط پرداختی که برای مشتری مشخص شده، زمان بارگیری و تحویل محصول به ­صورت پیش فاکتور ارسال می­گردد که پس از تأیید این پیش فاکتور توسط مشتری، عملیات بارگیری انجام شده که در نهایت پس از تأیید قیمت کرایه از طرف مشتری، براساس زمانی که اعلام گردیده، در محلی که توسط خود مشتری مشخص کرده بار تحویل داده می­شود.

مزایا و نکات مثبت لوله داربست

  • به دلیل بدون درز بودن این نوع لوله، نسبت به بازه گسترده­ وزنی مقاوم هستند و می ­توانند بارهای زیادی را تحمل کنند
  • تعمیر و نگهداری از آنها پیچیده نیست
  • با اتصال رگلاژ می­توان آنها را در ارتفاعات بسیار زیاد بکار برد
  • اتصال و جداسازی آنها راحت بوده و به­ سادگی با کمک آچار انجام می­گیرد
  • جهت بستن لوله داربستی به فرم­های مختلف، جهت تشکیل انواع داربست، نیاز به نیروی متخصص نیست
  • مقرون به صرفه بوده و هزینه سرمایه گذاری در آن به منظور نصب و جداسازی کم است
  • اتصالات این نوع لوله متنوع است که جهت ایمنی بیشتر بکار می­روند
  • از لحاظ ساختاری، نسبت به دیگر انواع لوله معایب کمی دارد
  • نوع گالوانیزه لوله ها­ی داربستی دارای خصوصیت مقاومت نسبت به خوردگی است و نسبت به روش­های دیگر، پوشش دهی آنها، هزینه کمتری را نیز در پی دارد
  • بسته به محیط مورد استفاده، در طول و ضخامت­ های مختلف قابل خریداری هستند

همانطور که در این مطلب مشاهده نمودید، شرکت پایپینگ مال تلاش کرد تا مروری کامل و دقیق بر لوله داربستی، شامل تعریف، ذکر نکاتی پیرامون آنها، اجزای داربست و انواع آن (مهم­ترین کاربرد لوله های داربستی)، داشته باشد و همچنین فاکتورهای مؤثر بر قیمت، نکات خرید و مزایای آنها را به شما عرضه کند.

پایپینگ مال لوله داربست را در اسرع وقت در تمامی شهرها مانند تهران ، کرج ، شیراز ، مشهد ، تبریز ، یزد ، اصفهان ، اهواز ، بندرعباس ، کرمانشاه و .. عرضه می نماید. برای دریافت بهترین قیمت لوله داربست ، مشاوره و خرید این محصول با شماره های تماس مشاورین شرکت تماس حاصل فرمایید.

 

 

نمایش بیشتر