طریقه باز کردن پنل کولر اسپیلت
1) جمع آوری گاز کولر گازی:
به نقل از bajajfinservmarkets.in در مرحله اول باید گاز کولر را جمع آوری کنید، تا در حین جابجایی دچار آسیب و تخلیه گاز نشود.بدین منظور میتوانید ابتدا کولر گازی را به مدت 15 دقیقه در حالت سرمایش روشن کنید و بعد از گذراندن 15 دقیقه که سیکل تبرید کامل شد اقدام به باز کردن درپوش بر روی کندانسور یا پنل بیرونی کنید.
قیمت کولر گازی ال جی بر روی پنل بیرونی شیر سرویس وجود دارد که باید درپوش آن را باز کنید و شیلگ گیج را به این شیر متصل کنید. پس از اتصال باید با نگاه کردن به گیج همزمان لوله رفت را ببندید. زمانی که فشار گیج به 10psi رسید باید لوله رفت کاملا بسته شده باشد. سپس به سراغ لوله برگشت بروید و با نگاه کردن به گیج بستن لوله را شروع کنید و زمانی که فشار پیچ به زیر صفر و حالت وکیوم رسید باید لوله برگشت کاملا بسته شده باشد. بعد از بسته شدن لوله برگشت باید کولر گازی بلافاصله خاموش شود.
2) قطع کردن برق پنل:
به یاد داشته باشد چه در طریقه باز کردن کولر اسپیلت و چه در باز کردن هر وسیله برقی دیگری، باید قبل از هر کار، آن را از برق جدا کنید. برای باز کردن پنل داخلی کولر گازی، نیازی به قطع برق مرکزی نیست. کافیست که پریزر کولر گازی را از برق جدا کنید.
3)بازکردن قاب کولر گازی:
برای باز کردن قاب کولر گازی، قابی که، در قسمت خارجی کولر مشاهده میکنید، را به آرامی به سمت بیرون بکشید، این قاب متحرک است و به سمت بالا و پایین حرکت میکند.
البته در برخی مدلها ممکن است، قاب قسمت خارجی کولر با پیچ محکم شده باشد و متحرک نباشد. در اینصورت لازم است ابتدا پیچها را باز و سپس قاب را خارج کنید.
4)مرحله پنج خارج کردن فیلترهای داخلی:
بعد از جدا کردن قاب پنل داخلی کولر گازی، میتوانید پنل داخلی کولر گازی و فیلترهای کولر را تمیز کنید، همچنین میتوانید، فیلترها را بیرون بیاورید و آنها را بشویید.
5)باز کردن بخش ورودی هوا به داخل اتاق:
اگر دقت کرده باشید، این بخش با خاموش و روشن کردن کولر گازی همانند یک درب، باز و بسته می شود. هدف ما باز کردن این درب است. این بخش با شاسی هایی به پنل داخلی کولر گازی متصل شده است. کافیست این شاسی ها را جدا کرده تا این درب را بتوانید از دستگاه جدا کنید.
6) باز کردن درب قسمت برد پنل داخلی:
این یکی از مهم ترین بخش ها، در نحوه باز کردن کولر اسپیلت است. خیلی باید مراقب باشید که هنگام باز کردن، به این قسمت آسیبی وارد نشود. معمولا این درب توسط یک یا دو پیچ به بدنه متصل است که با باز کردن این پیچ ها، به راحتی از دستگاه، جدا می شود.
7) باز کردن بخش زیرین پنل داخلی:
این بخش نیز با دو یا سه پیچ به بدنه اصلی متصل است که به راحتی با باز کردن پیچ ها، از بدنه جدا می شود.
8) باز کردن بخش بالایی پنل داخلی:
این بخش که معمولا عمود بر دیوار است. با پیچ هایی که در قسمت انتهایی، چسبیده به دیوار، می باشد، به بدنه متصل شده است.
9)باز کردن بدنه کلی پنل داخلی:
زمانی که بخش های بالا را به خوبی باز کنید با پیچ هایی روبرو می شود که با باز کردن آن، بدنه پلاستیکی پنل داخلی اسپیلت، از دستگاه جدا می شود. این پیچ ها، بسته به نوع کولر گازی و برند آن، در بخش های مختلفی وجود دارد اما پیدا کردن آن، کار سختی نیست و شما به راحتی می توانید، آن را از دستگاه جدا کنید.
در طریقه باز کردن کولر اسپیلت برای پنل داخلی نیز، سعی کنید پیچ های باز شده را در بخش مشخص با مشخص کردن این که کدام پیچ برای کدام بخش، است، آن ها را تفکیک کنید.
نکته:
هم هنگام جدا سازی قطعات واحد خارجی و هم هنگام برداشتن واحد داخلی، مراقب باشید لوله های مسی ارتباطی آسیب نبینند و گرد و خاک و اجسام خارجی داخل لوله ها نشوند، برای اینکار درپوش لوله ها را ببندید. هنگام جمع کردن اجزای واحد داخلی و سایر قطعات را نیز در برابر ورود اجسام خارجی محافظت کنید. برای نگهداری و انتقال لوله ها، آنها را بصورت حلقه در آورید.
چه مواقع باید پنل کولر گازی را باز کرد:
1-در هنگام جابه جایی کولر گازی
2-در هنگام سرویس
3-در هنگام خرابی قطعه
4-آبریزش پنل داخلی که ناشی از نصب نادرست پنل داخلی کولر گازیست.
نکات مهم در باز کردن پنل داخلی کولر گازی:
1-در صورت نداشتن مهارت های فنی از این کار بپرهیزید
2-برق دستگاه را قطع کنید تا خطری شما را تهدید نکند.
3-ابزار مناسب را در دسترس خود قرار دهید.
4-باز کردن پنل داخلی کولر گازی نیاز به همراه داشتن یک همراه دارد .
5-در صورت بروز هر مشکل با متخصصان تهران سرویس آنلاین تماس نمایید.
1-قطع برق کولر گازی:
به یاد داشته باشید جدا کردن پنل داخلی در مرحله اول از برق به معنی قطع کامل برق اسپیلت نیست ،چرا که کندانسور کولر گازی به طور مستقیم به کنتور وصل شده و دارای برق جداگانه است.برای جابه جایی پنل خارجی حتما باید برق آن را قطع کنید.
2-باز کردن پیچ های روی بدنه کنداسو کولر گازی:
این مرحله با اسفاده از یک پیچ گوشتی به راحتی قابل اجراست.و کافیست که تمامی پیچ ها را باز کرده و در یک ظرف نگهداری کنید.
3-باز کردن مهره های فیتینگ:
نحوه باز کردن کولر اسپیلت به این گونه است که با در دست داشتن آچار فرانسه باید مهره های نگه دارنده پنل را باز کنید. به این گونه مهره ها فیتینگ می گویند. در هنگام باز کردن مهره های فیتینگ باید بسیار مراقب لوله ها باشید. زیرا هر گونه ضربه به لوله ها موجب خمیدگی یا سوراخ شدن آن ها میشود. اگر در مرحله اول جمع آوری گاز کولر را انجام نداده باشید در این مرحله احتمال آسیب به لوله ها و تخلیه گاز به شدت افزایش پیدا میکند.
پس از باز کردن مهره ها باید با دو دست پنل را به طرف بالا بکشید و از روی سینی جدا کنید و با احتیاط بر روی زمین بگذارید.
4-جدا کردن تمامی کابل های برق از کندانسور:
پس گذر از مرحله چهارم در مرحله آخر باید به سراغ پنل خارجی بروید. در این مرحله باید تمام کابل های برق را از کندانسور باز کنید به نحوی که هیچ جریان برقی در آن وجود نداشته باشد. سپس به کمک آچار فرانسه مهره های بسته شده را باز کنید و لوله ها را از پنل خارجی جدا کنید. این کار نیز باید با احتیاط تمام انجام شود زیرا لوله های کندانسور نیز بسیار آسیب پذیر هستند.
جمع کردن لوله و اتصالات کولر گازی:
پس از اتمام کار میتوان تمامی لوله ها و اتصالات کابل برق آن را جدا کرد، اما به خاطر داشته باشید استفاده مجدد از لوله های مسی برای لوله کشی دوباره کار اصولی و درستی نیست ،و ترجیح نصابان کولر گازی این است که از لوله نو برای انجام این کار استفاده کرد.استفاده از کابل برق در صورت سالم بودن منعی ندارد
منبع : pricekart.com