مشهورترین غذاهای سنگاپور

سنگاپور جزیره ای کوچک در جنوب شرقی آسیا فراتر از آسمان خراش های مدرن و باغ های باشکوه گنجینه ای از طعم ها و عطرها را در خود جای داده است. فرهنگ غذایی این کشور آمیزه ای دلنشین از سنت های مالایی چینی هندی و پراناکان است که تجربه ای بی نظیر را برای هر گردشگری رقم می زند. اما با این تنوع گسترده چگونه می توان بهترین و مشهورترین غذاهای سنگاپور را شناخت؟

سنگ |گردشگری

تصور کنید در خیابان های پرهیاهوی سنگاپور قدم می زنید و با انبوهی از رستوران ها دکه های غذافروشی و مراکز هاوکر (Hawker Centres) مواجه می شوید که هر کدام شما را به چشیدن طعمی جدید دعوت می کنند. از عطر وسوسه انگیز ساتای کبابی گرفته تا طعم تند و آتشین خرچنگ فلفلی انتخاب از میان این همه گزینه می تواند دشوار باشد. اینجاست که یک راهنمای جامع و دقیق به کمک شما می آید تا با شناخت مشهورترین و لذیذترین غذاهای سنگاپور سفری خاطره انگیز و خوشمزه را تجربه کنید.

در این مقاله شما را به سفری در دنیای غذاهای سنگاپور می بریم. با معرفی مشهورترین غذاها از جمله برنج مرغ هاینانی لاکسا و ناسی لماک شما را با طعم های اصیل این کشور آشنا می کنیم. همچنین به بررسی فرهنگ غذایی سنگاپور و تأثیرات مختلف بر آن می پردازیم. با ما همراه باشید تا با شناخت بهترین غذاهای سنگاپور تجربه ای فراموش نشدنی از این سفر را برای خود رقم بزنید.

سنگاپور و فرهنگ غذایی آن

فرهنگ غذایی سنگاپور آینه ای تمام نما از تاریخ پرفراز و نشیب و تنوع قومیتی این کشور است. این فرهنگ ترکیبی منحصربه فرد از طعم ها و تکنیک های آشپزی ملل مختلف است که در طول سال ها با یکدیگر درآمیخته و هویتی مستقل یافته اند. از غذاهای سنتی مالایی و چینی گرفته تا خوراک های تند و آتشین هندی و دسرهای شیرین پراناکان هر کدام نقشی مهم در شکل گیری این پازل رنگارنگ ایفا کرده اند.

یکی از ویژگی های بارز فرهنگ غذایی سنگاپور اهمیت بالای غذاهای خیابانی است. مراکز هاوکر که در گوشه و کنار شهر پراکنده اند بهشت عاشقان غذا هستند. در این مراکز می توانید انواع غذاهای محلی را با قیمتی مناسب و کیفیتی عالی امتحان کنید. هاوکرها نه تنها مکانی برای غذا خوردن بلکه محلی برای تعامل اجتماعی و تبادل فرهنگی نیز هستند. در اینجا می توانید با مردم محلی هم صحبت شوید از داستان های آن ها بشنوید و با فرهنگ سنگاپور از نزدیک آشنا شوید.

علاوه بر غذاهای خیابانی رستوران های متعددی نیز در سنگاپور وجود دارند که انواع غذاهای بین المللی را ارائه می دهند. از رستوران های لوکس با منوهای متنوع گرفته تا کافه های دنج با فضایی صمیمی در سنگاپور برای هر سلیقه ای مکانی برای غذا خوردن وجود دارد. تنوع بالای رستوران ها این امکان را به شما می دهد که در طول سفر خود طعم های مختلف را امتحان کنید و تجربه ای کامل از فرهنگ غذایی سنگاپور داشته باشید.

بهترین غذاهای سنگاپور

سنگاپور بهشتی برای عاشقان غذا است با تنوع بی نظیری از طعم ها و عطرها که هر ذائقه ای را راضی می کند. از غذاهای خیابانی ارزان قیمت گرفته تا غذاهای لذیذ رستوران های مجلل در این شهر همه چیز برای یک تجربه غذایی فراموش نشدنی فراهم است. در ادامه به معرفی برخی از بهترین و مشهورترین غذاهای سنگاپور می پردازیم:

برنج مرغ هاینانی (Hainanese chicken rice)

برنج مرغ هاینانی بی شک مشهورترین غذای سنگاپور است. این غذا که ریشه در استان هاینان چین دارد از ترکیبی ساده اما هنرمندانه از مرغ آب پز برنج معطر پخته شده در آب مرغ و سس های مخصوص تشکیل شده است. راز طعم بی نظیر این غذا در کیفیت مواد اولیه و مهارت آشپز در پخت مرغ و برنج نهفته است. مرغ باید نرم و آبدار باشد و برنج باید عطری دلپذیر داشته باشد. این غذا معمولاً با سس سویا سس زنجبیل و سس فلفل تند سرو می شود.

خرچنگ فلفلی (Chilli crab)

خرچنگ فلفلی یکی دیگر از غذاهای محبوب سنگاپور است که طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد. این غذا از خرچنگ کامل که در سس غلیظ و تند فلفلی پخته می شود تهیه می شود. طعم شیرین گوشت خرچنگ در ترکیب با تندی و عطر فلفل تجربه ای بی نظیر را برای شما رقم می زند. خرچنگ فلفلی معمولاً با نان های سرخ شده (Man tou) سرو می شود که برای جذب سس خوشمزه آن بسیار مناسب هستند.

لاکسا (Laksa)

لاکسا سوپی تند و خوشمزه است که در سنگاپور و مالزی بسیار محبوب است. این سوپ از نودل میگو توفو تخم مرغ آب پز و ادویه های مختلف تهیه می شود و در شیر نارگیل غوطه ور است. لاکسا انواع مختلفی دارد اما معروف ترین آن ها لاکسای کاری و لاکسای آسامی است. لاکسای کاری طعمی غنی و خامه ای دارد در حالی که لاکسای آسامی طعمی ترش و تند دارد.

ناسی لماک (Nasi lemak)

ناسی لماک غذایی معطر و خوشمزه است که از برنج پخته شده در شیر نارگیل ماهی کولی سرخ شده بادام زمینی خیار و تخم مرغ آب پز تشکیل شده است. این غذا معمولاً با سس سامبال (Sambal) یک نوع سس تند مالایی سرو می شود. ناسی لماک یک صبحانه محبوب در سنگاپور و مالزی است اما می توان آن را در هر وعده غذایی میل کرد.

ساتای (Satay)

ساتای کباب های کوچکی هستند که از گوشت مرغ گاو یا گوسفند تهیه می شوند و روی آتش کباب می شوند. این کباب ها معمولاً با سس بادام زمینی پیاز و کیک برنجی (Ketupat) سرو می شوند. ساتای یک غذای خیابانی محبوب در سنگاپور است که می توانید آن را در مراکز هاوکر و رستوران ها پیدا کنید.

کاری سر ماهی (Fish head curry)

کاری سر ماهی غذایی تند و خوشمزه است که از سر ماهی سبزیجات و ادویه های مختلف تهیه می شود و در سس کاری غلیظ پخته می شود. این غذا ریشه در آشپزی جنوب هند دارد و در سنگاپور بسیار محبوب است. کاری سر ماهی معمولاً با برنج سرو می شود و طعمی تند ترش و شور دارد.

باک کوت ته و برنج (Bak kut teh and rice)

باک کوت ته سوپی مقوی و خوشمزه است که از دنده های خوک سیر فلفل و ادویه های مختلف تهیه می شود و در آب گوشت غلیظ پخته می شود. این سوپ ریشه در آشپزی چینی دارد و در سنگاپور بسیار محبوب است. باک کوت ته معمولاً با برنج چای چینی و سس سویا سرو می شود.

چار کوای تیو (Char kuay tiew)

چار کوای تیو نودل سرخ شده ای است که از نودل پهن میگو سوسیس چینی تخم مرغ جوانه لوبیا و ادویه های مختلف تهیه می شود. این غذا در ووک (Wok) یک نوع تابه بزرگ چینی سرخ می شود و طعمی دودی و خوشمزه دارد. چار کوای تیو یک غذای خیابانی محبوب در سنگاپور است که می توانید آن را در مراکز هاوکر پیدا کنید.

هوکین میگو (Hokkien prawn mee)

هوکین میگو نودل میگوی سرخ شده ای است که از نودل زرد نودل برنج میگو تخم مرغ جوانه لوبیا و ادویه های مختلف تهیه می شود. این غذا در آب گوشت میگو پخته می شود و طعمی غنی و دریایی دارد. هوکین میگو یک غذای خیابانی محبوب در سنگاپور است که می توانید آن را در مراکز هاوکر پیدا کنید.

کایا توست (Kaya toast)

کایا توست یک صبحانه ساده اما خوشمزه است که از نان تست مربای کایا (Kaya) یک نوع مربای نارگیلی شیرین و کره تشکیل شده است. این صبحانه معمولاً با تخم مرغ عسلی و قهوه سرو می شود. کایا توست یک صبحانه محبوب در سنگاپور است که می توانید آن را در کافه ها و مراکز هاوکر پیدا کنید.

روتی پراتا (Roti Prata)

روتی پراتا نوعی نان تخت هندی است که در روغن سرخ می شود و معمولاً با کاری یا شکر سرو می شود. این نان از خمیر آرد آب و روغن تهیه می شود و به صورت لایه ای در می آید. روتی پراتا یک صبحانه یا شام محبوب در سنگاپور است که می توانید آن را در مراکز هاوکر و رستوران ها پیدا کنید.

املت صدف (Oyster omelette)

املت صدف نوعی املت است که از تخم مرغ صدف آرد تاپیوکا و ادویه های مختلف تهیه می شود. این املت در روغن سرخ می شود و طعمی شور و دریایی دارد. املت صدف یک غذای خیابانی محبوب در سنگاپور است که می توانید آن را در مراکز هاوکر پیدا کنید.

سفره ماهی کبابی (Barbecued Stingray)

سفره ماهی کبابی غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که از سفره ماهی تازه که با سس سامبال (Sambal) پوشانده شده و روی برگ موز کباب می شود تهیه می شود. گوشت سفره ماهی نرم و لطیف است و طعم دودی و تند سس سامبال تجربه ای بی نظیر را برای شما رقم می زند. سفره ماهی کبابی یک غذای خیابانی محبوب در سنگاپور است که می توانید آن را در مراکز هاوکر پیدا کنید.

چای تو کوی (Chai tow kway)

چای تو کوی که به آن کیک هویج نیز گفته می شود غذایی خوشمزه و متفاوت است که از ترب سفید رنده شده آرد برنج تخم مرغ و ادویه های مختلف تهیه می شود. این غذا به صورت مکعب های کوچک سرخ می شود و معمولاً با سس سویا تیره یا سس فلفل سرو می شود. چای تو کوی یک غذای خیابانی محبوب در سنگاپور است که می توانید آن را در مراکز هاوکر پیدا کنید.

روژاک (Rojak)

روژاک نوعی سالاد میوه و سبزیجات است که از خیار آناناس یام توفو جوانه لوبیا و ادویه های مختلف تهیه می شود. این سالاد با سس غلیظ و شیرین بادام زمینی سرو می شود و طعمی ترش شیرین و تند دارد. روژاک یک غذای خیابانی محبوب در سنگاپور است که می توانید آن را در مراکز هاوکر پیدا کنید.

آیس کاچانگ (Ice Kachang)

آیس کاچانگ یک دسر یخی محبوب در سنگاپور است که از یخ خرد شده شربت لوبیا قرمز ذرت ژله و مواد دیگر تهیه می شود. این دسر معمولاً با شیر نارگیل و بادام زمینی خرد شده سرو می شود. آیس کاچانگ یک دسر خنک و خوشمزه است که برای روزهای گرم سنگاپور بسیار مناسب است.

غذای معروف سنگاپور چیست؟

برنج مرغ هاینانی یک غذای بسیار محبوب و معروف در سنگاپور است که از ترکیب مرغ آب پز برنج معطر و سس های مخصوص تهیه می شود.

غذاهای سنگاپور چند نوع است؟

غذاهای سنگاپور به دلیل تنوع فرهنگی شامل انواع غذاهای چینی مالایی هندی و پراناکانی است که هر کدام طعم و عطر خاص خود را دارند.

قیمت غذا در سنگاپور چطور است؟

قیمت غذا در سنگاپور متنوع است. غذاهای خیابانی در مراکز هاوکر معمولاً ارزان تر هستند در حالی که رستوران های لوکس قیمت بالاتری دارند.

آیا غذاهای سنگاپوری تند هستند؟

بسیاری از غذاهای سنگاپوری مانند خرچنگ فلفلی و لاکسا دارای طعم تند هستند اما غذاهای ملایم تر مانند برنج مرغ هاینانی نیز در دسترس هستند.

بهترین مکان برای امتحان کردن غذاهای خیابانی سنگاپور کجاست؟

مراکز هاوکر (Hawker Centres) بهترین مکان ها برای امتحان کردن غذاهای خیابانی سنگاپور با قیمت مناسب و کیفیت بالا هستند.

نمایش بیشتر