کاهش ۶۵ درصدی قیمت سرورهای ابری – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

بخش خصوصی |دیتاسنتر |سخت افزار

به گزارش بازرگانی خبرگزاری آنلاین، سرورهای ابری با تسهیل دسترسی مشتریان به منابع مورد نیاز، بدون احتیاج به صرف هزینه هنگفت برای تهیه سخت افزار لازم و محل مناسب برای نگه داری سرور فیزیکی تمامی نیازهای مشتریان برای دسترسی به یک سرور را برآورده می‌نماید. در استفاده از این نوع سرور، مشتری دسترسی به فیزیک سرور نداشته و افزایش و کاهش منابع و در حالت کلی مدیریت سرور و نیز اعمال هرگونه تغییر در سرور به صورت آنلاین و از طریق پنل کاربری تخصیص داده شده از سوی شرکت ارائه دهنده به مشتریان انجام می‌پذیرد.

سرورها انواع مختلفی دارند و بر اساس کاری که قرار است انجام دهند دسته بندی می‌شوند. انواع سرورها عبارتند از:

سرور مجازی

سرور اختصاصی

فایل سرور

سرور پروکسی

میل سرور Mail server

سرور اپلیکیشن Application server

کاربرد سرور ابری چیست؟

سرور ابری نسل پیشرفته‌تر سرورهای فیزیکی است و همه آن قابلیت هارا داشته با این تفاوت که خیلی از محدودیت‌های سرورهای فیزیکی را ندارد. از طرفی این سرورها امنیت بالاتری دارند و افرادی که از این سرورها استفاده می‌کنند دیگر نگرانی و دغدغه از بین رفتن اطلاعاتشان را ندارند. سرور فیزیکی در کنار مزایایی که دارد اما محدود به یک مکان بوده و ممکن است با خیلی از تهدیدها مثل آتش گرفتگی، دزدی، خرابی و سایر اتفاقات تمامی اطلاعات مهم خود را از دست بدهند اما بر روی فضای سرور ابری داده‌ها از امنیت بالاتری برخوردار هستند. همچنین دسترسی و مدیریت سرور ابری راحت تر امکانپذیر است.

نکاتی در مورد سرور ابری

یکی از دغدغه‌های رایج مشتریان سرورهای ابری، تهیه بکاپ است که در هر شغلی که داده‌های حساس دارد نیاز می‌شود. به همین دلیل معمولاً شرکت‌های ارائه دهنده سرور ابری مدام با به روز رسانی سرورهای خود شیوه ارائه اطلاعات برای کاربران را مدیریت کرده و ارتقا می‌بخشند به طوری که با فعال کردن تنظیمات کاربر می‌تواند در تاریخ‌های مشخص با هر سبک و سیاق قابل تعیینی از قبل داده‌های شخصی خود را بکاپ گیری کند و از طرفی هنگامی که به این بکاپ ها نیاز پیدا می‌کند به صورت کاملاً برنامه نویسی شده و مرتب لایه‌های مختلفی از بکاپ ها و تاریخ‌های مشخص آن را در اختیار دارد تا به صورت حرفه‌ای از داده‌های خود استفاده کند. حال این که اگر شما هزینه هنگفتی هم برای داشتن یک سرور فیزیکی پرداخت می‌کردید باز هم برای نصب و طراحی چنین برنامه‌هایی نیاز مند استخدام برنامه نویس بودید که این کار مقرون به صرفه نبود.

چالش هزینه‌های سرور ابری

از مهم‌ترین چالش‌ها در خصوص تهیه سرور ابری مسئله اعتماد به شرکت ارائه دهنده و هزینه‌های مربوط به خریداری سرورهای ابری است. با وجود اینکه ترجیح مشتریان سرورهای ابری به خرید سرور با حداقل هزینه است کماکان کیفیت و پایداری سرویس اولویت اول مشتریان است.

یکی از سرویس دهندگان با سابقه و معتمد در زمینه ارائه سرورهای ابری شرکت افرانت بوده که در سال ۱۳۹۵ اولین دیتاسنتر ابری بخش خصوصی کشور را افتتاح نمود. این شرکت در حال حاضر به مناسبت روز جهانی ارتباطات و به منظور تسهیل خرید خدمات برای مشتریان، سرورهای ابری خود را با تخفیف تا سقف ۶۵ درصد ارائه می‌نماید.

برای اطلاع از قیمت سروهای ابری که با تخفیف ۶۵ درصدی ارائه گردیده به لینک زیر مراجعه نمائید:

https://afranet.ir/fa/services/cloud-server

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری آنلاین در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

نمایش بیشتر