آغاز طرح کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان با ۲۳ اکیپ در استان سمنان

کردوار نیوز/سمنان معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سمنان از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز در این استان خبر داد.
دکتر وحید قدس امروز (۱۱ اسفندماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، در راستای ارتقای سلامت و بهداشت مصرف کنندگان و با توجه به در پیش رو بودن ایام تعطیلات نوروز و ایام ماه مبارک رمضان از امروز در شهرستانهای هشتگانه این استان آغاز شده است.
وی با اشاره به افزایش فعالیت واحدهای تحت پوشش و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر روند تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی افزود: نظارت کیفی و کمی بر این تولیدات در حفظ سلامت جامعه بسیار موثر است.
وی با بیان اینکه این طرح از امروز ۱۱ اسفند آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد ادامه داد: کارشناسان دامپزشکی استان در این طرح به منظور پیگیری امور و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه، سردخانهها، کشتارگاهها، قصابیها و خودروهای حمل فرآوردههای خام دامی در دو نوبت صبح و بعد ازظهر در این مراکز حضور مییابند.
معاون سلامت دامپزشکی استان سمنان اضافه کرد: در این طرح نظارتی ۲۳ اکیپ نظارتی شامل ۱۴ اکیپ ثابت و ۹ اکیپ سیار به صورت روزانه با همکاری ۶۳ نفر از همکاران دامپزشکی استان شامل ۲۵ نفر دامپزشک و ۳٠ نفر کارشناس و هشت ناظر شرعی در دوشیفت صبح و بعد از ظهر از کلیه مراکز عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی بازدید می کنند.
دکتر قدس از شهروندان هم استانی درخواست کرد: فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود از جمله: گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ و سایر محصولات را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان و یا به سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ گزارش کنند.
انتهای پیام