انواع غذا با گوشت تکه ای

گوشت در بسیاری از غذاهای محبوب ایرانی وجود دارد. همان‌طور که در بهترین خورشت های مجلسی و پرطرفدار ایران مانند خورشت و قرمه سبزی گوشت دیده می‌شود. علاوه بر این دو غذایی که نام برده شد، غذاهای دیگری نیز با گوشت تهیه می‌شوند. در ادامه قصد داریم به محبوب ترین انواع غذا با گوشت خورشتی و مزایای خرید گوشت شتر بپردازیم.

فلفل |قزوین |گوسفند

معرفی انواع غذا با گوشت خورشتی

در این مطلب از فروشگاه اینترنتی گوشت الوگوشت؛ فهرستی از انواع غذا با گوشت تکه‌ای را آورده‌ایم که هر یک طعمی عالی داشته و تهیه آن در منزل نیز آن قدرها سخت و پیچیده نخواهد بود.

آب گوشت

آبگوشت یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. این غذا همیشه باب تبع ایرانی‌ها بوده و در خارج از کشور نیز در رستوران‌های ایرانی طرفداران خاص خود را دارد. آب گوشت را در مناطق مختلف ایران به شکل‌های مختلفی تهیه می‌کنند اما مواد اصلی آن در همه جا، گوشت گوسفندی چرب، لیمو عمانی و نخود است. به طور معمول نحوه سرو آبگوشت در دو مرحله است. در مرحله اول آب آن را جدا کرده و بر روی نان‌های تکه شده می‌ریزند و در مرحله بعدی مواد آن، مانند نخود، گوشت و لوبیا را با گوشت کوب می‌کوبند.

خورشت کرفس

یکی از انواع غذا با گوشت خورشتی خورشت کرفس است. خورشت کرفس از آن دسته غذاهایی است که طرفداران مخصوص به خود را دارد. کرفس خاصیت‌های زیادی دارد و برای کسانی که نمی‌توانند کرفس خام را مصرف کنند، این غذا جایگزین مناسبی برای بهره‌مندی از خواص آن است. خورشت کرفس از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به قورمه سبزی دارد اما از نظر طعم با آن متفاوت است. مواد تشکیل دهنده خورشت کرفس، کرفس پخته، گوشت و سبزی‌هایی مانند نعنا و جعفری است.

باقالی پلو با گوشت

باقالی پلو با گوشت نسبت به خورشت کرفس غذای محبوب‌تری است. باقالی پلو با گوشت یکی از غذاهایی است که در مهمانی‌های ویژه سرو می شود. گوشت این غذا معمولاً از قسمت ماهیچه یا گردن گوسفند می‌باشد. این غذای اعیانی علاوه بر باقالی پلو با برنج ساده نیز تهیه می‌شود. در این حالت به آن چلو گوشت گفته خواهد شد. با توجه به اینکه گوشت این غذا گوشت گوسفندی است برای درست کردن آن فوت و فن‌هایی وجود دارد تا گوشت بو ندهد.

خورشت قیمه

خورشت قیمه از غذاهای محبوب ایرانی است و از انواع غذا با گوشت خورشتی محسوب می‌شود. قیمه در بین غذاهای ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد؛ به گونه ای که در مراسم‌‌های مذهبی نیز به عنوان نذری پخته می‌‌شود. خورشت قیمه انواع و اقسام مختلفی دارد اما آنچه که نسبت به بقیه باب‌‌تر است قیمه بادمجان یا قیمه سیب زمینی با گوشت قرمز است. هرچند برخی افراد با توجه به طبع و ذائقه‌‌شان آن را با مرغ و یا قارچ و حتی گوشت چرخ کرده درست می‌کنند.

قورمه سبزی

شاید بتوان گفت محبوب ترین غذای ایرانی در میان جوانان و بزرگ ترها قورمه سبزی باشد. این غذای محبوب علاوه بر این در خارج از کشور نیز طرفداران خاص خود را دارد. طرز تهیه قورمه سبزی از همان ابتدا برخلاف غذاهای دیگر هیچ تغییری نکرده و همانند همان روزها درست می‌شود. به طور مثال نحوه درست کردن آبگوشت از ۱۰۰ سال پیش تا به امروز تغییرات زیادی داشته است. این غذا با توجه به مواد اولیه آن یعنی انواع سبزی مانند شنبلیله و حبوبات مانند لوبیا از خواص بسیاری برخوردار است. لوبیا سرشار از فیبر، کلسیم و پروتئین گیاهی بوده و حتی اگر کسی گوشت قورمه سبزی را نخورد، تمامی مواد مورد نیاز بدنش را از این غذا دریافت می‌کند. سبزی قورمه شامل ترکیب تره، جعفری، گشنیز و اندکی شنبلیله است.

لوبیا پلو

لوبیا پلو یکی از غذاهای مخلوط برنجی است که بیشتر در فصل بهار که لوبیا سبز تازه در دسترس است درست می‌شود. البته اکثراً لوبیا سبز را در فصل بهار تهیه کرده و برای مصرف در فصول دیگر در فریزر نگهداری می‌کنند. لوبیا پلو به عنوان یکی از انواع غذا با گوشت خورشتی دستورهای پخت مختلفی دارد. احتمالاً لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده نسبت به باقی شیوه‌ها معمول‌تر باشد. در صورتی که لوبیا پلو با گوشت تکه ای در بعضی مناطق باب‌تر است و این مدل را ترجیح می‌دهند. لازم به ذکر است که علاوه بر گوشت قرمز با مرغ نیز پخته می‌شود و طرفداران خود را دارد.

غذا با گوشت خورشتی در فر

برای تهیه یک غذا با گوشت خورشتی در فر، باید ابتدا گوشت را به صورت قطعات کوچک درآورده و با پیاز و سبزیجات دلخواه مانند سیر، هویج و همین طور زعفران مخلوط کنید. سپس مقداری روغن یا کره در صورت تمایل به این مواد اضافه کرده و بگذارید برای مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بماند. اضافه کردن ادویه‌هایی چون زردچوبه و فلفل سیاه نیز باعث طعم‌دار شدن این غذا خواهد شد.

لیست غذا با گوشت گوسفندی

از جمله غذاهایی که می‌توان با گوشت گوسفندی آماده کرد، قورمه سبزی، کباب بختیاری، کباب برگ، انواع کوفته، کباب کوبیده، قیمه، کباب تابه‌ای، آبگوشت، ، خورشت آلو اسفناج و … هستند. شما چه غذاهای دیگری را می‌شناسید که بتوان آن‌ها را با گوشت گوسفندی آماده کرد؟

با انواع غذا با گوشت تکه ای، به سفره ها تنوع دهید

همانطور که گفته شد در مواد اولیه بیشتر غذاهای اصیل ایرانی گوشت وجود دارد. در بالا به برخی از این غذاها به اختصار اشاره شد. اگر برای اولین بار قصد درست کردن آن‌ها را دارید، حتماً قبل از آن فوت و فن‌های درست کردن آن را یاد بگیرید تا نتیجه نهایی دلچسب تر شود. شما می‌توانید به جای زمان گذاشتن و تهیه این غذاها در منزل، از امکان سفارش آنلاین غذا اسنپ فود در شهر خود استفاده کرده و انواع غذا با گوشت خورشتی را از بهترین رستوران در محل آدرس تحویل بگیرید. غذا با گوشت خورشتی؛ طرز تهیه انواع غذا جدید با گوشت تکه ای

آموزش درست کردن انواع غذا با گوشت تکه ای خوشمزه و مقوی برای شام و ناهار

گوشت تکه ای معمولا به عنوان گوشت خورشتی هم شناخته میشه و با توجه به این که از قسمت‌های مخصوص دام برای درست کردن خورشت و خوراک استفاده میکنن، نمیشه واسه همه‌ی غذاها، از گوشت تکه ای استفاده کرد. لیست انواع غذا با گوشت تکه ای به این دلیل آماده شده تا واسه مواقعی که تو خونه گوشت تکه ای دارید و این سوال که با گوشت غذا چی درست کنم؛ نمیزاره تصمیم بگیرید، به شما کمک کنه تا بتونید با دیدن غذاهای متفاوت ایده بگیرید.

لیست انواع غذا با گوشت تکه ای برای کباب

اسکندر کباب

لیست انواع غذا با گوشت تکه ای رو با یه غذای ترکی خیلی خوشمزه به اسم اسکندر کباب شروع میکنیم که شبیه به دونر کباب هست اما با گوشت خورشتی، نان پیده یا بربری و سس مخصوص تهیه میشه و با ماست خورده میشه.

کباب برگ

یکی دیگه از کباب های خوشمزه‌ای که میتونید با گوشت تکه ای درست کنید چیزی نیست جز کباب معروف برگ که یکی از گرون ترین غذاهای رستورانیه و طعم جالب و مخصوص این غذا میتونه واسه مهمونی کاربرد داشته باشه.

کباب حسینی

کباب حسینی یکی از خوشمزه‌ترین کباب هاییه که تو خونه بدون استفاده از منقل و زغال میتونید درستش کنید. این کباب با گوشت تکه ای، دنبه، پیاز و فلفل دلمه و با سیخ چوبی در داخل ماهیتابه طبخ میشه و طعم متفاوتی داره.

کباب ترش

برای استفاده درست از گوشت تکه ای واسه یه مهمونی خاص میتونید به سراغ کباب ترش مخصوص گیلانی برید که با استفاده از گوشت خورشتی که تو رب انار، سبزیجات و گردو به مدت ۱۲ ساعت استراحت کرده سپس روی منقل کباب میشه.

لیست انواع غذا با گوشت تکه ای برای خورشت

قرمه سبزی

شاید یکی از بهترین غذاها که با گوشت تکه ای درست میشه چیزی نیست جز معروف که نیاز به معرفی نداره و برای درست کردنش میتونید هم از گوشت گوساله و هم از گوشت لعابدار گوسفندی استفاده کنید.

خورشت قیمه

از بهترین خورشت‌های مناسبتی که تو ایران برای انواع مراسمات پخته میشه همین خورشت قیم‌ اس که شیوه‌های پخت گوناگون با طعم‌های متفاوتتی داره که در اصل با استفاده از گوشت تکه ای و بعد با مرغ هم میشه این خورشت رو طبخ کرد.

خورشت خلال

برای علاقه مندان به طعم‌های متفاوت این خورشت که از کرمانشاه میاد و با طعم مخصوصی که داره به شدت میتونه همه رو راضی نگه داره. خورشت خلال با استفاده از تکه های ریز گوشت خورشتی، و خلال بادام و زرشک تهیه میشه.

خورشت آلو اسفناج

یه خورشت خیلی متفاوت تو لیست انواع غذا با گوشت تکه ای که خواص بیشماری به خاطر داشتن اسفناج و گوشت و آلو داره، و به راحتی درست میشه که به عنوان یه گزینه عالی و خوشمزه واسه مهمونی میتونید روش حساب کنید.

خورشت کرفس

یکی از غذاهای ایرانی قدیمی که با طعم جالب خودش که هم طرفدارهای زیادی داره، و هم مخالفان خیلی زیاد. البته خورشت کرفس رو اگه با شیوه درست طبخ کنید که لعاب زیادی داشته باشه و روغن بندازه، میتونه همه رو به خوردن دعوت کنه.

لیست انواع غذا با گوشت تکه ای برای خوراک با نان

تاس کباب

بی شک یکی از لذیذ ترین غذاهای سنتی ایرانی چیزی نیست جز . این خوراک لعابدار شیوه پخت خیلی راحتی داره و با درست کرنش کل فضا رو بوی مطبوع این غذا رو پر میکنه و خب باعث گشنگی همه میشه.

خوراک مجارستانی

برای این که با استفاده از گوشت تکه ای که تو خونه دارید یه غذای جدید با طعم متفاوت و البته خواص زیاد درست کنید بهتره که یه سر به دستور پخت این خوراک دلچسب بزنید. خوراک مجارستانی با استفاده از گوشت تکه ای، سبزیجات و انواع ادویه پخته میشه.

خوراک گوشت و بادمجان

یکی از بهترین روش‌ها برای استفاده از گوشت خورشتی با ترکیب طعم بادمجان میتونه این خوراک لذیذ باشه، که با استفاده از گوشت گوساله یا گوسفندی و ادویه پخته میشه، سپس با بادمجان‌های سرخ شده داخل فر قرار میگیره.

خوراک به با گوشت

تا حالا اگه ترکیب مزه شیرین به با گوشت رو امتحان نکردید بهتون پیشنهاد میکنم که حتما برای تهیه این خوراک متفاوت و خاص اقدام کنید. این غذا با استفاده از به، آلو بخارا و گوشت تکه ای و ادویه طبخ میشه و طعمش رو هیچوقت فراموش نمی‌کنید.

لیست انواع غذا با گوشت تکه ای برای پلو

باقالی پلو با گوشت

یکی از غذاهای مجلسی ایرانیه که پای ثابت همه مجالس و مهمونی‌ها هم حساب میشه والبته میشه پلوی این غذا رو به صورت ساده و بدون باقالی هم تهیه کرد. یکی از بهترین استفاده ها از گوشت تکه ای میتونه برای این غذا باشه.

این غذای خوشمزه ایرانی اکثرا با استفاده از تهیه میشه، اما بهتره بدونید که تو یه سری از مناطق این غذا رو با استفاده از گوشت تکه ای میپزن که یه طعم متفاوت به این غذا داده که بهتون پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.

قیمه نثار

با این پلو خوشمزه میتونید سفره مهمونی‌ها و مجالس رو به خوبی تزیین کنید. قیمه نثار یکی از پلوهای مجلسی استان قزوین که با استفاده از گوشت تکه ای و انواع خلال و ادویه و زعفران طبخ میشه و با خلال پوست پرتغال و زرشک تزیین میشه.

سخن آخر

گوشت تکه ای یکی از محصولات غذایی پر مصرفه که معمولا تو فریزر اکثر خونه‌ها پیدا میشه، اما با توجه به درست کردن هر روزه غذا ممکنه که نتونید به درستی و با حضور ذهن نسبت به غذاهای که میشه با این گوشت درست کرد فکر کنید. این لیست برای شما تهیه شده تا با ایده گرفتن از غذاهای اینجا بتونید واسه پختن انواع غذا و خوراک‌های مختلف اقدام کنید و حتی واسه تهیه غذاهای مورد علاقتون ایده‌های جدید بگیرید. فهرست انواع غذا با گوشت تکه ای به مرور زمان با غذاهای جدید کاملتر میشه و میتونید با بوکمارک کردن این صفحه بازم به ما سر بزنید.

منبع:

youtube.com

نمایش بیشتر