هزینه تعمیر توالت فرنگی و عوامل موثر بر آن

آشنایی با انواع توالت فرنگی برای نصب و تعمیرات آنها

توالت فرنگی ها به دسته های زیر تقسیم بندی می شود که شما با توجه به نیاز و شرایطی که مدنظر است می توانید بهترین و مناسب ترین سرویس توالت فرنگی را انتخاب نمایید البته قبل از انتخاب باید حتما از بودن لوازم یدکی آنها برای سرویس توالت فرنگی و هم چنین داشتن فضای کافی برای آن مطمئن شوید:

  • سرویس توالت فرنگی ساده
  • سرویس توالت فرنگی تاشو بدون دسته
  • سرویس توالت فرنگی مبله دسته دار
  • سرویس توالت فرنگی کودکانه
  • سرویس توالت فرنگی چرخدار ویلچری
  • سرویس توالت فرنگی مخزن دار با لگن

همچنین توالت فرنگی های موجود در بازار از لحاظ جنس نیز به انواع چینی، پلاستیکی، گالوانیزه و فایبرگلاس تفکیک می شوند. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که حتما از خرید توالت فرنگی بی کیفیت و نامرغوب که بعد ازمدتی کفیت خود را از دست می دهد و برای شما هزینه تعمیر توالت فرنگی زیادی را به وجود می آورد خودداری کنید. در خصوص تعمیر توالت فرنگی هم باید گفت اگر در هنگام استفاده از توالت فرنگی یک سری نکات را رعایت کنید کمتر مجبور به پرداخت هزینه های تعمیرات توالت فرنگی یا رفع گرفتگی آن می شوید. مثل اینکه می توانید هر چند وقت یک بار مخزن آب فلاش تانک را بشویید تا اینکه در ماه چند دفعه از آب داغ برای سیفون کشیدن آن استفاده کنید.

آکواریوم |آموزش |استاندارد

بررسی هزینه نصب و تعمیر توالت فرنگی

هزینه نصب توالت فرنگی یا قیمت تعمیر توالت فرنگی مانند تعمیر موتورخانه دقیقا بستگی به میزان اقلامی که در هنگام نصب یا تعمیرات سرویس فرنگی بکار برده می شود، دارد که این اقلام به صورت تکه ای محاسبه می شوند. برخی از این اقلام عبارتند از چسب آکواریوم که برای عایق بندی مورد استفاده قرار می گیرد، نوار تفلون و هزینه تعویض قطعه و…، علاوه بر این اگر لوله کشی از قبل انجام نشده باشد با برای سرویس توالت فرنگی نیاز به لوله کشی داشته باشیم، هزینه لوله کشی و بنایی هایی که لازم است، هم به این مبلغ افزوده می شود.

نحوه تنظیم سیفون توالت فرنگی

سیفون یکی از اصلی ترین مکانیزم های کاری توالت فرنگی را تشکیل می دهد و تنظیم آن از اهمیت بسیاری در عملکرد و سرویس دهی آن برخوردار است. در این مطلب، با اشکالات عمده سیفون ها و راهکارهای تنظیم آنها آشنا خواهیم شد. سیفون در سیستم تخلیه فاضلاب به کار می رود همواره حاوی مقداری آب است (که به آن اصطلاحا آب بند گفته می شود) که با فشار زیادی مواد زاید را به درون چاه انتقال می دهد و همیشه بعد از تخلیه آن، مقداری آب در درون آن باقی می ماند.  همچنین مطالبی در خصوص تعمیر شناور توالت فرنگی، تنظیم سطح آب توالت فرنگی و آموزش روش تنظیم سیفون توالت فرنگی در ادامه عنوان شده است.

انواع سیفون ها

انواع مختلفی از سیفون توالت فرنگی و در شکل های مختلف در بازار یافت می شود. از انواع سیفون های کاربردی، می توان به سیفون های نوع P یا همان سیفون شترگلو و سیفون های نوع S اشاره کرد. علاوه بر این، سیفون هایی با عمق آب بندی متفاوت و سیفون راه بند هم در بازار موجود است.

تعمیر شناور توالت فرنگی

شناور سیفون یا فلوتر توالت فرنگی تنظیم سطح آب داخل سیفون را انجام می دهد و به نوعی دستور توقف پر شدن مخزن سیفون را صادر می کند. در برخی مواقع، به علت فرسودگی شناور یا اجزای متصل به آن، این نقش به درستی ایفا نمی شود. به این منظور، لازم است تعمیرات و تنظیماتی بر روی شناور سیفون توالت فرنگی و به خصوص شیر آن انجام شود.

تعمیر شیرهای شناور:

  • خرابی شیرهای شناور و تعمیرات متناظر آنها، مطابق زیر به چند دسته تقسیم می شود:
  • سوراخ شدگی گوی توخالی شناور و نفوذ آب به داخل آن، کنترل نشدن سطح آب و سرریز آب از مخزن را بدنبال دارد که بایستی بعد از قطع آب نسبت به تعویض گوی اقدام شود.
  • شکسته شدن و جدا شدن بوشن دنده شده گوی شناور: یکی دیگر از علل عمده سرریز شدن آب از مخزن ها است که بایستی نسبت به اتصال بوشن به بدنه گوی توخالی اقدام کرد.
  • خرابی واشر لاستیکی آب بندی واقع در انتهای سوپاپ: به منظور تعویض این واشر، بعد از بستن شیر فلکه ورودی آب مخزن، با باز کردن شیر شناور از بدنه مخزن و پس از آن، خارج کردن پین از بدنه شیر سه راهه، اهرم و سوپاپ از شیر سه راهه جدا می شود و می توان واشر لاستیکی آب بندی را تعویض کرد.

با تعویض کردن واشر، سوپاپ و اهرم را داخل شیر سه راهه و پین را در جای خود قرار می دهند و شیر شناور را به مخزن متصل می کنند. در نهایت، آزمایش شیر شناور از نظر عملکرد، پس از باز کردن شیر فلکه آب ورودی به مخزن صورت می گیرد.

  • خورده شدن سطح نازل شیر سه راهه: این اتفاق، باعث عدم آب بندی شیر شناور شده و درنهایت سرریز شدن آب از مخزن را موجب می شود. در این صورت، بایستی شیر شناور را تعویض کرد.
  • گرفتگی مجرای شیر شناور و عدم امکان ورود آب به مخزن: با مشاهده این مورد، بعد از بستن شیر فلکه آب ورودی به مخزن، باز کردن شیر شناور از مخزن و خارج نمودن پین و سوپاپ از شیر سه راهه، به وسیله یک سوزن مناسب نسبت به باز کردن روزنه اقدام می شود.

تنظیم سطح آب توالت فرنگی

مشکل: فرنگي در هنگام تخليه به مشکل می خورد يا اینکه جريان آب بعد از مدتی متوقف نمي شود؟

پاسخ: این مشکل از این ناشی می شود که شناور پایین تر از سطح مورد نیاز قرار گرفته است. برای حل این عیب، اقدام به چرخاندن پیچ شناور بکنید تا سطح آب در نزیکی لبه لوله سرریز آب قرار گیرد و مجددا پیچ شناور را محکم کنید.

در شرایط عادی، سطح آب بایستی از لوله سرریز آب پایین تر قرار گیرد.

بررسی علل عمده تنظیم نبودن سیفون ها

در ادامه مطلب تنظیم فلوتر توالت فرنگی به بیان برخی دلایلی که منجر به عدم کارکرد مناسب سیفون توالت فرنگی می شود، می پردازیم:

  • یکی از دلایل عمده کار نکردنسیفون توالت فرنگی، آب بندی ناقص آن است. در صورت عدم آب بندی اصولی و استاندارد، شاهد تخلیه مدام آب مخزن خواهیم بود.
  • تنظیم نبودن شدت جریان آب ورودی فلوتر (که عامل شایع خرابی و نشت آب از آن محسوب می شود) و همچنین گیر کردن اهرم قطع کن شناور فلوتر به علت جرم گرفتگی، یکی دیگر از اشکالاتی است که عملکرد نامناسب سیفون را به دنبال دارد.
  • عملکرد نامناسب دریچه تخلیه آبو به موقع بسته نشدن آن و عدم کارکرد صحیح و استاندارد پمپ تخلیه، باعث می شود که سیفون توالت فرنگی عملکرد درستی نداشته باشد.
  • از آنجاییکه، حجم مخزن نگهداری آب در تخلیه صحیح بار از کاسه توالت فرنگی نقش زیادی دارد، استفاده از توالت فرنگی هایی با حجم ذخیره سازی کم آب در مخزن، باعث بروز مشکلاتی در سیفون توالت فرنگی می شود.
  • عدم تنظیم پیچ ها و یا زنجیر مکانیزم تخلیه هم به نوبه خود می تواند یکی از دلایل خرابی سیفون تلقی شود.
  • تخلیه نشدن آب به علت ایراد پیچ ها، گیر کردن بدنه ی اهرم در تانک و بلند بودن طول زنجیر سبب بروز اشکال در سیستم توالت فرنگی می شود.
  • عدم تخلیه سریع آب موجود در توالت، می تواند ناشی از وجود اشکال در شترگلو باشد. توجه شود که این مشکل با بستن زانویی اضافه در شترگلو و یا نبود ونت خشک به وجود می آید.

منبع:

mcrgas

نمایش بیشتر