10 تا از برترین شرکت های مشاوره مالیاتی در تهران
در این بخش از مقاله قصد داریم به توضیح بهترین وکیل مشاوره مالیاتی ایران بپردازیم. هر فردی که استارت کسب و کاری را می زند و شروع به درآمدزایی می کند، موظف به پرداخت مالیات می باشد. داشتن تسلط کامل بر قوانین مالیاتی به عنوان یک حسن محسوب می شود، اما هر کسی از این قابلیت برخوردار نمی باشد و نیاز است افراد و کسب و کارهای مختلف از وکلا و مشاوران مالیاتی کمک بگیرند تا کمتر دچار جریمه های مالیاتی شوند. در ادامه مقاله توضیحات بیشتری را در خصوص مشاوره مالیاتی در اختیارتان قرار می دهیم، خواهشمندم تا پایان مقاله همراه ما باشید.
منظور از مشاوره مالیاتی چه کسی می باشد؟
منظور از در واقع فرد یا افرادی می باشند که وظیفه اصلی آن ها، مدیریت و کنترل امورات مرتبط با کلیه مصارف یک سازمان است. در یک توضیح ساده تر این گونه می توان گفت که یک مشاور مالیاتی با بررسی نرخ هزینه ها و تمامی مصارف مالی، بهترین استراتژی های اجرایی را در اختیار مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت قرار می دهند.
برخی از افراد به مشاوره مالیاتی، وکیل مالیاتی نیز می گویند. مشاوران رسمی مالیاتی باید به تمامی قوانین، آئین نامه و بخشنامه های مالیاتی شناخت و آگاهی کاملی داشته باشند تا این امکان برایشان فراهم باشد سازمان یا شرکت را برای پرداخت مالیات کمتر کمک کنند. انواع مختلف مشاوره مالیات به شرح موارد ذیل می باشد که عبارت است از:
مشاوره موردی: منظور از مشاوره موردی زمانی می باشد که به شکل موردی و ویژه، نیاز به استفاده از مشاوره های مالیاتی می باشد.
مشاوره مقطعی: در این نوع از مشاوره، مشاوره مالیاتی در طول یک بازه زمانی مشخص و از قبل مشخص شده، به مدیران کسب و کارهای مختلف، خدمات ارائه می کنند.
مشاوره همراه: این نوع از مشاوره مالیاتی بیشتر برای کسب و کارهای بزرگ و شرکت های مختلف، مناسب می باشد. مشاوره رسمی مالیاتی با مطالعه کلیه اسناد و مدارک مالی و مالیاتی شرکت یا به شکل تلفنی یا به شکل حضوری به هر یک مشاوره می دهند.
مشاوره مالیاتی چه وظایفی را بر عهده دارد؟
مشاور مالیاتی وظیفه نظارت بر امورات مالیاتی یک شرکت را بر عهده دارد، در نتیجه کلیه خدمات مالیاتی یک شرکت را کنترل و انجام می دهد. در واقع مشاوره مالیاتی یکی از شاخه های اصلی مشاوره محسوب می شود و فردی است که اطلاعاتی در رابط با امورات مالی و مالیاتی در اختیار دارد. مشاور و کارشناس مالیاتی تلاش می کند که مالیات کسب و کارهای مختلف را تحت کلیه قوانین مرتبط، به حداقل برساند.
یک فرد تحصیل کرده در رشته مشاوره مالیاتی ممکن است در شروع کار بر روی کلیه فعالیت های مرتبط با رعایت قوانین مالیاتی متمرکز شوند، به عنوان مثال، کامل کردن اظهارنامه های مالیاتی و محاسبه مبالغ قابل پرداخت برای کسب تجربه بیشتر در زمینه کاری، یک مشاور مالیاتی پرداخت کند تا بتواند در آینده با کسب تجربه بیشتر تبدیل به یک مشاور مالیاتی کاربلد و ماهر شود. برخی از وظایف یک مشاوره مالیاتی به شرح موارد ذیل می باشد که عبارت است از:
- دیدار با مشتریان و گرد آوری اطلاعات مختلف
- فعالیت منظم و بدست آوردن اعتماد مشتریان
- تهیه و تنظیم گزارش و ارائه برای هر یک از مشتریان
- تهیه و تنظیم اظهارنامه های مالی و مالیاتی تا مهلت مقرر
- تجزیه و تحلیل و بررسی کلیه قواعد و قوانین مالیاتی دائما متغیر
- فعالیت بر اساس قواعد و قوانین مالیاتی و هر یک از مقررات درآمد
- ارائه نمودن انواع خدمات مشاوره به مشتریان خصوصی با قیمت بالاتر
چه نکاتی را زمان انتخاب مشاوره مالیاتی باید در نظر داشته باشیم؟
یکی از اصلی ترین اصولی که در ایجاد استراتژی مالیاتی یا استراتژی دارایی باید در نظر داشت، انتخاب مشاور مالیاتی ذبده می باشد که می تواند به افراد مختلف در تنظیم و اجرای پایدار این استراتژی ها کمک کند. هر هزار تومانی هم که برای مالیات هزینه می کنید، یک هزار تومان است که نمی توانید شخصاً آن را صرف کنید یا سرمایه گذاری کنید. هر یک از مشاوران مالیاتی ذبده به افراد کمک می کنند تا پول خود را بیشتر حفظ و نگهداری کنند.
شرکت ها و مراکز خدماتی اینترنتی و توسعه فعالیت ها در زمینه مشاوره مالیاتی موجب شده اند که انتخاب از بین هر یک از گزینه های در دسترس، کمی سخت تر شود. در نتیجه، قبل از قطعی کردن قرارداد با مشاور، باید در حوزه سوابق و فعالیت های او در گذشته به طرز دقیقی تحقیق کرده باشید. قبل از هر چیز عمدتا باید از او بخواهید گواهی نامه معتبری را ارائه کند. هم چنین می بایست مشاوران مالیاتی فاقد گواهی نامه را از لیست خود خط بزنید. برخی دیگر از نکاتی که در زمان انتخاب مشاوره مالیاتی باید درنظر بگیریم عبارت است از:
استفاده از یک استراتژی بلند مدت: پس از مرحله انتخاب کردن مشاور مالیاتی، باید با هر یک از آن ها همکاری صمیمی داشته باشید تا بتوانید یک استراتژی مالیاتی طولانی مدت ایجاد کنید. این پروسه معمولاً چندین ماه زمان می برد.
برپایی جلسات منظم: تعداد کثیری از صاحبان کسب و کار، سالی یک یا دو بار با مشاوران مالیاتی خود دیدار می کنندو به طور معمول در زمان های ضروری جهت تهیه اظهارنامه مالیاتی. البته مشکلی که وجود دارد این است که حفظ و نگهداری یک استراتژی جامع مالیاتی از این روش تقریباً غیر ممکن می باشد.
سعی کنید مشاوران مالیاتی با سطح علمی بالا را انتخاب کنید: مشاوران مالیاتی در هر جایی در دسترس هستند. هر یک از نمایندگان ثبت نام شده و حسابداران رسمی کشور به علاوه تعدادی از افراد با قابلیت شناسایی مالیاتی، که برای هر یک از آن ها این شرایط فراهم است که اظهارنامه های مالیاتی کشور را جهت جبران خسارت تهیه و تنظیم کنند.
تشکیل یک تیم حرفه ای: استراتژی های مالیاتی نباید توسط خود افراد طراحی و تولید شود و باید یک تیم کاربلد و ماهر مالی و مالیاتی تشکیل شود و وظیفه انجام این کار را بر عهده گیرد. این بخش در واقع نمایی کلی از استراتژی کلی کسب و کار و ثروت افراد می باشد. این بدین معنی است که مشاور مالیاتی باید با دیگر اعضای تیم مشاوره مالیاتی مانند کارشناس سرمایه گذاری، حسابدار، وکیل و بانکدار همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند.
چند نوع مالیات وجود دارد؟
مشاوره مالیاتی معمولا آن دسته از افراد آموزش دیده، تحصیل کرده و مجرب در زمینه های حسابداری و مالیاتی می باشد که ضمن تسلطی که به دانش روز حسابداری دارد، به کلیه قوانین و اصول مالیاتی نیز اشراف کامل دارد و سابقه مدیریت پرونده های مالی و مالیاتی و پیگیری در مراجع قضایی را نیز در کارنامه اجرایی خود دارد.
مالیات بر ارث: مالیات بر ارث آن دسته از مالیاتی می باشد که در نتیجه فوت فرد اعم از فوت واقعی یا فرضی بر اموال باقی مانده فرد فوت شده بر اساس قانون تعلق می گیرد.
مالیات بر دارایی: ثروت یا دارایی شامل تمامی حقوقی می باشد که فرد حقیقی یا حقوقی نسبت به اشیاء و اموال خود دارد و برای هر یک از آن ها این شرایط را فراهم می کند که در آن اموال تصرفات مالکانه کنند.
مشاوره مالیات مستقیم: این نوع از مالیات به طور مستقیم از دارایی یا درآمد افراد گرفته می شود و شامل مالیات بر دارائی و مالیات بر درآمدمی باشد. همان گونه که از نام این دسته از مالیات مشخص است، بدون هیچ گونه واسطه ای بر درآمد اشخاص، سازمان ها و موسسات اقتصادی اعمال می گردد و از طریق کارشناسان مالیاتی به طور مستقیم وصول می شوند. نمونه ای مشخص از این مالیات ها، مالیاتی می باشد که دولت به شکل مستقیم از حقوق کارمندان خود کم می کند.
مالیات بر درآمد: این نوع از مالیات همان طور که از نامش مشخص است از درآمد اشخاص حاصل می شود و دارای انواع مختلفی نیز می باشد و بسیار کاربردی است. برخی از آن ها عبارتند از:
- مالیات بر درآمد املاک: مالیاتی می باشد که از درآمد فرد حقیقی یا حقوقی نشات گرفته از واگذاری حقوق خود نسبت به املاک واقع شده در ایران پس از کسر معافیت مقرر گرفته می شود.
- مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی آن دسته از مالیاتی می باشد که از جمع درآمد شرکت ها و درآمد نشات گرفته از فعالیت های انتفاعی دیگر افراد حقوقی که از منابع گوناگون در ایران یا خارج از ایران تحصیل می کنند.
- مالیات بر درآمد مشاغل: آن دسته از مالیاتی می باشد که از درآمد فرد حقیقی که از طریق اشتغال به مشاغل یا به موارد دیگر به غیر از موارد ذکر شده در قانون مالیات در ایران بدست می آید، پس از کسر معافیت های تعیین شده حاصل می گردد.
کلام آخر
در این قسمت از مقاله به توضیح بهترین مشاوره مالیاتی ایران پرداختیم و تمام تلاش خود را کردیم که اطلاعات جامعی را درباره مباحث مختلف اعم از وظایف مشاوران مالیاتی و انواع مختلف مالیات در اختیارتان قرار دهیم. هم چنین از همه شما عزیزان تشکر می کنم که تا این بخش از مقاله همراه ما بودید و خواهشمندم نظرات خود را برایمان کامنت کنید.
در این بخش از مقاله قصد داریم به بررسی بهترین مشاوره مالیاتی تهران بپردازیم. یک سری افراد با عنوان مشاوره مالیاتی در زمینه مالی و حسابداری فعالیت می کنند که دارای وظایف گوناگونی می باشند و در واقع به تمامی افراد کمک می کنند که نرخ هزینه ها و جریمه های مالیاتی را کاهش دهند. در حال حاضر قصد داریم یک سری توضیحات را در خصوص مشاوره مالیاتی در اختیارتان قرار دهیم. از همه شما عزیزان خواهشمندم تا پایان مقاله همراه ما باشید.